MENÜ

Bursa'ya nöbet cezası: 1-1

Takımları Galatasaray'a 6-0 yenildi, ancak Bursaspor taraftarı pes etmedi, tribünleri 90 dakika inletti. Her şey Timsah'ın istediği gibiydi, Civelli'yle öne geçti. Ancak 84'te Özgür Yankaya penaltıyı çaldı, nöbetçi Semih 6. resmi maçında 4. golünü attı, gülen olmadı.

Bursa'ya nöbet cezası: 1-1

Bursa’da ev sahibi için zor bir karşılaşmaydı. Galatasaray önünde alınan 6-0’lık hezimetten sonra taraftarın karşısına çıkmak kolay iş değil. Ancak Bursasporlular, kendilerine yakışanı yaptı ve tribünleri doldurup takımına sahip çıktı. Antalyaspor da rakibi kadar olmasa da evinde kaybetmenin moral bozukluğuyla gelmişti Bursa’ya. Konuk ekibin kadrosuna baktığımızda buram buram tecrübe kokuyordu. Geri 5’li tam bir 4 büyükler karmasıydı. İlk tehlike Bursaspor’dan geldi. 12. dakikada Taiwo’nun serbest atışında Hakan mutlak golü önledi. Kornere giden top 13. dakikada Bursaspor’u öne geçirdi. Taiwo’nun atışında Civelli nefis bir kafa vuruşuyla Hakan’ı avladı: 1-0. 41. dakikada tehlikeli bölgeden Vederson’un kullandığı serbest vuruşta top barajdan döndü, Emrah’ın şutu Ferhandao’dan kornere gitti. Bu pozisyonda Antalyasporlular’ın penaltı itirazı vardı. Görüntülere bakalırsa, ‘tartışılmaya değer bir pozisyon’ diyebiliriz.

Aybaba’nın planı tuttu

66’da Belluschi’nin nefis aşırtması Antalyaspor yan direğine çarpıp dışarı gitti. 84’te Antalyaspor penaltı kazandı. Taçtan gelen topta Diarra çevirdi, top Kazım’ın koluna çarpınca Özgür Yankaya penaltı noktasını gösterdi. Aslında ilk yarıdaki Emrah’ın vuruşunda Fernandao’nun koluyla dışarı gönderdiği top bana göre daha penaltıydı. Burada Kazım’ın yapabileceği bir şey yoktu. Penaltıyı Semih kullandı ve beraberlik golünü attı: 1-1. Samet Aybaba ikinci yarıda yaptığı ofansif hamlenin karşılığını bir puan olarak aldı. Bursaspor ağır bir travma yaşamıştı İstanbul’da. O nedenle bu sonucu normal görmek lazım. Bence gecenin yıldızı 12. adam olan Bursaspor taraftarıydı.

Tunç Kayacı

BURSASPOR 1-1 MP ANTALYASPOR (09.02.2014)

SPOR TOTO SÜPER LİG 2013-2014 PUAN DURUMU

BURSASPOR İSTATİSTİKLERİ

MP ANTALYASPOR İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ