MENÜ

Bursa'ya binlerce fidan

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından yürütülen "1 Milyon Fidan Kampanyası" çerçevesinde 2012 yılı Kasım ayı fidan dikim sezonu Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, futbolcular ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla start aldı.

Bursa'ya binlerce fidan

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın ilk fidanı diktiği törende, futbolcular ve yöneticiler de ağaç dikti. Türkiye'nin en büyük çevre hareketlerinden biri olan 1 Milyon Fidan Kampanyası Kasım 2012 döneminde binlerce fidan daha Bursa'nın yeşiline katılacağı belirtildi.

TEKNİK DİREKTÖR SAĞLAM: "HERKESİN SORUMLULUK ALMASI GEREKİYOR"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeşil Bursa'nın daha da yeşile bürünmesi için yapılan çalışmalara destek verdiklerini belirterek, "Yeşil Bursamızın daha da yeşile bürünmesi için kent olarak ciddi anlamda çalışmalar var. Bu çalışmalardan birisi de Osmangazi Belediyesi'nin gerçekleştirdiği kampanya. Bizlerin de ufak da olsa sorumluluğunu yerine getirme duygusunu yaşaması çok güzel. Bizler de bu keyifli günde üzerimize düşen görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Her arkadaşımız ufak da olsa ağaç dikti. Bu hayatta bir çoğumuzun dikili ağacı oldu. Sadece belediyelerin değil artık her insanımızın yeşillendirme çalışmalarında sorumluluk almalarını istiyoruz. Biz de Bursaspor olarak bu türlü çalışmalarda gerekli katkıyı sağlayacağız. İnşallah birkaç sene sonra burada yeşil bir ormanın içinde yeniden buluşuruz" diye konuştu.

OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI DÜNDAR: "YENİDEN YEŞİL BURSA
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar 1 milyon fidan kampanyasıyla yeşil Bursa'yı yeniden hayata geçireceklerini ifade ederek şunları söyledi:
"1 milyon fidan kampanyasının açılış törenindeyiz. Bizlere destek olan Bursasporumuza, hocamıza, yönetime teşekkür ediyoruz. Biz bu kampanyayla 660 fidanı toprakla buluşturduk. Dönem sonuna kadar 1 milyon fidanı toprakla buluşturmayı hedefliyoruz. Amacımız yeşil Bursa'nın yeniden hayata geçmesi. Umarım Bursasporumuz da bu yıl da şampiyon olur ve tüm Türkiye yeşil beyaz olur."

Emre KOŞAK/BURSA DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ