MENÜ

Bursaspor'da inceleme devam ediyor

Bursa Emniyet Müdürlüğü tarafından Bursaspor'da başlatılan zimmet, görevi kötüye kullanma operasyonuyla ilgili aramalar devam ediyor. Bugün kulüp binasına gelen polis ve maliye ekipleri bazı evrak ve bilgisayarların kopyalarını aldı.

Bursaspor'da inceleme devam ediyor

Yapılan ihbar sonucu Bursaspor'da gelir ve giderleri Ağustos ayında mercek altına alan savcılık geçtiğimiz hafta perşembe günü operasyon başlattı. Özlüce'deki Bursaspor Tesislerine giden Emniyet Müdürlüğü Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi ve Maliyeye bağlı ekipler kulüpteki tüm evrak ve bilgisayar kayıtlarınından kopyalar aldı. Soruşturmayı sürdüren polis bu sabah tekrar Özlüce Tesisleri'ne giderek incelemelerini sürdürdü. Kulüpteki tüm gelir ve giderleri araştıran, evraklarda usulsüzlük yapılıp yapılmadığını inceleyen, kulübün son 5 yılı içersinde görev alan yöneticilerin ve çalışanların mal varlığını inceleyen savcılık, soruşturmanın sonunda gerekirse bazı yöneticileri gözaltına alabilecek.

Savcılığın yaptığı soruşturmalarda, Atatürk Stadyumu'nun onarımı için kime ne kadar harcamaların yapıldığı, federasyondan gelen paraların hangi hesapta tutulup ne şekilde harcandığı, kombinelerin satışına kadar bir çok konu incelenecek.

FARUK KAHRAMAN - BURSA / DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ