Arama

Popüler aramalar

Kardeşliğin forması çıktı

Bursaspor-Ankaragücü kardeşliği yeni bir boyut kazandı. Timsah'ın taraftarı, yarısı Yeşil-Beyaz, yarısı Sarı-Lacivert forma yaptı, esnaflar da seri üretime başladı.

Kardeşliğin forması çıktı

Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde zirve takibini sürdüren Bursaspor’un, Ankaragücü ile kardeşliği yeni bir boyut kazandı. Bursa-Ankaragücü dostluğunun forması da çıktı. Hafta sonunda Fenerbahçe ile oynayacak olan Ankaragücü’nü Yeşil-Beyazlılar gönülden desteklerken, Timsah’ın bir taraftarı yarısı Yeşil-Beyaz, yarısı Sarı-Lacivert forma yaptı. Bir Ankaragücü, bir de Bursaspor formasını söküp, yeni formayı özel olarak hazırladığını belirten Turgun Şentaş isimli futbolsever, “Forma çarşıda büyük ilgi gördü. Herkes satın almak istiyor” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Sağlam da imzayı attı
Şentaş, formasını Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’ın da imzaladığını vurgulayarak, “Formalarda iki kulübün de amblemi bulunuyor. Bu formayla iki kardeş kulüp tek vücutta birleşti” dedi. Hem Ankara’daki, hem de Bursa’daki üreticiler harekete geçti ve formadan seri şekilde üretmek için çalışmalara başladı.