MENÜ

İkisi Timsah olacak

Golcü transferi için temaslarını hızlandıran Yeşil-Beyazlılar, Kenny Miller, Bobadilla ve Bony Wilfried'in kulüpleriyle anlaştı. Son sözü teknik direktör Ertuğrul Sağlam söyleyecek, bu üç isimden ikisi Bursa'ya gelecek.

İkisi Timsah olacak

İkisi timsah olacak
Sezon başından beri yardımcılarını yurt dışına gönderen ve listedeki isimleri izleten teknik direktör Ertuğrul Sağlam’ın talimatları doğrultusunda Bursaspor, transferde büyük mesafe katetti. Glasgow Rangers’ın tecrübeli golcüsü Kenny Miller için kulübüyle anlaşan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu için uygun bir bonservis bedeli ödeyecek olan Timsah, Raul Bobadilla ve Bony Wilfried’in işini de bitirdi. Almanya’nın M.Gladbach takımında forma giyen Bobadilla’yla her konuda anlaşan Yeşil-Beyazlılar’ın, Çek Cumhuriyeti’nden gelen haberle de yüzü bir kez daha güldü. Sparta Prag’da oynayan 22 yaşındaki golcü Bony Wilfried’in kulübünü ikna eden Timsahlar’da iş artık imzaya kaldı. Ertuğrul Sağlam, bu üç oyuncudan ikisini seçecek ve bu isimler Yeşil-Beyazlı formayı giyecek.

Mahkemeyi bekliyorlar
Ancak Bursaspor, bu transferlere resmiyet kazandırmak için mahkeme kararını beklemek zorunda. Öyle ki, 9 Haziran 2009 yılında yapılan kongresi iptal edilen ve buna itiraz eden Yeşil-Beyazlılar, önümüzdeki hafta açıklanacak kararın ardından oyuncularla sözleşme imzalayabilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ