MENÜ

Hürriyet Gücer, Özer Hurmacı’nın ekibine katıldı

Hürriyet Gücer, Bursaspor'da sezon sonuna dek hem futbolcu hem de ‘Futbol Sorumlusu’ olarak görev alacak Özer Hurmacı’nın ekibine katıldı.

Hürriyet Gücer, Özer Hurmacı’nın ekibine katıldı

Bursaspor’un yeni teknik direktörü Özer Hurmacı oldu. Hurmacı, yeşil beyazlı kulüpte hem “Futbol Sorumlusu” hem de “futbolcu” olarak görev yapacak.

Haberin Devamı

Yeşil Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir. Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır. Kendisine ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Hürriyet Gücer ekibine katıldı

Futbolseverlerin yakından tanıdığı Hürriyet Gücer, Özer Hurmacı'nın ekibine katıldı. Hurmacı, konuyla ilgili "Kapsamlı düşüncelerim vardı. Biraz acil bir durum gelişince yine kafamdaki isimlerle çalışmak istediğimi belirttim. Başka kulüplerde çalışanlar da var. Hürriyet Gücer Hocam ekibimde. Kısa süre içinde yine bir arkadaşım daha katılacak. Saydığım hedefler için kapsamlı bir ekibim olacak. İnşallah bunu da görürüz" açıklamasını yaptı.

YORUM YAZ