MENÜ

Bursaspor tempo düşürmüyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Ligin 20'inci haftasında Cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarını sabah saatlerinde Özlüce tesislerinde sürdürdü.

Bursaspor tempo düşürmüyor

Teknik Direktör Mutlu Topçu'nun saha içerisinde yaptığı kısa toplantının ardından yeşil beyazlı futbolcular, iki ayrı gruba ayrılarak 20'şer dakikalık iki koşu yaptı. Mutlu Topçu koşuların ardından oyuncularını havuz ve kondisyon merkezinde çalışmaları için serbest bıraktı.

JOHN HOLLANDA’YA GİTTİ

Akhisar Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası maçında ayağına darbe alan ve atılan dikişin iltihaplanması nedeniyle çalışmalara katılamayan Joshua John, teknik direktör Mutlu Topçu’dan izin alarak iki günlüğüne Hollanda’ya ailesini görmeye gitti. John, yarından itibaren takıma katılması bekleniyor.

SAKATLARDAN DÜZ KOŞU

Bursaspor’un bugün yapılan çalışmasına tedavileri süren Serdar Kurtuluş ile Emre Taşdemir katılmadı. Sakat oyunculardan Bilal Kısa ile Furkan Özçal önce yürüyüş ardından koşu yaptı. Bursaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını yarın saat 17.00’de yapacağı antrenman ile sürdürecek.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ