MENÜ

"Bursaspor engelleniyor"

Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç, Bursaspor üzerine oyunlar oynandığını, Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmayacak gibi bir önyargı ve engelleme olduğunu ileri sürdü.

"Bursaspor engelleniyor"

Spor Toto Süper Ligin 24'üncü haftasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Bursaspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası yeşil beyazlı taraftarlar protokol tribününde oturan yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar, "Yeter artık sustuğunuz. Burada ıslandık. Penaltımız verilmedi. Hala susuyorsunuz. Böyle yöneticilik mi olur?" diyerek yönetime tepkilerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Yaşananların üzerine, Bursaspor Kulübü Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticisi ve Federasyon Temsilcisi İrfan Koç suskunluğunu Doğan Haber Ajansı'na bozdu. Karşılaşmalarda futbolcuların hakem hataları nedeniyle şevklerinin kırıldığını belirten Koç, "Rahat bir maç oynayamıyoruz. Ligin sonuna yaklaşıyoruz hala lehimize verilen penaltı yok. Sürekli önyargı ve engellemeler var. Biz maçımızı oynarız, galip geliriz, berabere kalırız ya da mağlup oluruz. Bu kimseyi ilgilendirmez. Herkes üzerine düşen görevi yapacak. Hakem de hakemliğini yapacak. Konuşuyoruz ceza alıyoruz, konuşmuyoruz olmuyor. Nasıl davranacağımızı bilmiyoruz. Sanki Anadolu'dan bir daha şampiyon çıkmayacak gibi birşey var. Bu önyargı ve engellemenin kırılması lazım. Kim hakediyorsa o şampiyon olur" diye konuştu.

Haberin Devamı

"MHK OTURUP DÜŞÜNSÜN"
Taraftarın tepki vermekte haklı olduğunu ancak kendilerinin de mücadele ettiğini belirten İrfan Koç, "Eskişehirspor maçında yaşananlar tesadüf müdür? Hocamız birşey söylemedi ceza aldı. Başkanımız ceza aldı, ikinci başkanımız ceza aldı. Nasıl konuşalım? Sürekli bir önyargı var. Bu adalet midir? Merkez Hakem Kurulu (MHK) bunu oturup düşünmesi gerekiyor. Herkes işini doğru yapsın. Kimse hakettiğinden fazlasını istemiyor. Ama her seferinde hakemlere maruz kalıyoruz. Artık isyan ediyoruz. Emeğe saygı göstersinler. Acaba 'Bursa'ya penaltı verilmeyecek' ya da, 'Bir daha şampiyon olmayacak' diye bir karar mı alındı? Birileri bunları mı söylüyor?" dedi.

Emre KOŞAK, BURSA-DHA

YORUM YAZ