MENÜ

Bursaspor, Chebake'yi bitiriyor

Bursaspor, transferde ilk bombayı Le Havre’ın sağ beki Issam Chebake ile patlattı. Bugün Türkiye’de olması beklenen 27 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrollerinin ardından Bursaspor kampına katılması bekleniyor.

Bursaspor, Chebake'yi bitiriyor

Serdar Kurtuluş’un sezonu kapatmasının ardından sağ arayışını hızlandıran Bursaspor, bombaları ardarda patlatmaya hazırlanıyor.

Süper Lig’in ikinci yarısında pota için kıyasıya bir rekabete girişecek olan Yeşil-Beyazlılar, teknik ekibin verdiği rapor doğrultusunda bir süredir görüşme halinde olduğu Faslı sağ bek Issam Chebake’de imza aşamasına geldi.

France Football’ın da doğruladığı habere göre Fransa 2.Lig ekibi Le Havre’de forma giyen 27 yaşındaki oyuncu, bugün Türkiye’ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.

Bursaspor’u takibe aldı

Bu sezon 17 maça çıkan Faslı oyuncuyu Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ısrarla kadrosunda görmek istiyor. Hızı ve top tekniğiyle dikkat çeken Chebake de Bursaspor’un sosyal paylaşım sitelerindeki hesaplarını takibe aldı. Chebake transferinde sona gelen Timsah’ın kamp dönemi sona ermeden 3 oyuncuyu daha kadrosuna katacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ