MENÜ

'Bursa'nın işi kolay değil'

Bir dönem Anderlecht forması giyen Serhat Akın'dan Yeşil-Beyazlılar'a: Karşınızda çok ciddi bir takım var. Yıldızları yok ama takım oyunu üst düzeyde. İlk maç en az iki farkla kazanılmalı.

'Bursa'nın işi kolay değil'

Bursaspor’un Belçika’nın Anderlecht ekibiyle oynayacağı Avrupa Ligi Play-Off Turu ilk maçı öncesi Serhat Akın’dan uyarı... Fenerbahçe’de yıldızının parlamasının ardından Anderlecht’te transfer olan ve burada tam 3 sezon forma giyen 30 yaşındaki futbolcu, eski takımıyla ilgili FANATİK’e önemli açıklamalar yaptı. Şu anda 2. Lig’de mücadele eden Turgutluspor forması giyen Serhat, Anderlecht’in çok tehlikeli bir takım olduğunun altını çizeret, “Bursaspor’un işi kolay değil. Karşılarında çok ciddi bir takım var. Belki büyük yıldızları yok ama takım oyunu üst düzeyde” ifadelerini kullandı. Takımın yıldız ismi Lukaku’nun Chelsea’ye satılmasının Belçika ekibi için olumsuz olduğunu kaydedip şunları söyledi:

Haberin Devamı

‘Çok dikkatli olunmalı’

“Ancak geçmişte büyük başarılar kazanmış bir ekibe karşı, mutlaka çok dikkatli olunmalı. İlk maç Türkiye’de olduğu için en az iki farkla sahadan galibiyetle ayrılıp, rövanşa daha rahat çıkılması gerekiyor.”

M.Çağrı Davran

YORUM YAZ