MENÜ

Bursa'dan TRT'ye tepki

Bursasporlu taraftarlar, takımlarının dün akşam Ziraat Türkiye Kupası D Grubu'nda Kırıkhanspor ile oynadığı maçı canlı yayınlamayan TRT'ye tepki gösterdi.

Bursa'dan TRT'ye tepki

'BursasporFan' adlı internet sitesinden yapılan açıklamada, "Şampiyon Bursasporumuz'un maçını canlı yayınlamayıp üç büyük yalanının arkasına sığınarak şu anda ligde 9. sırada olan ve Avrupa'da bile olmayan Galatasaray takımının maçını yayınlayan TRT devlet kanalımızı anlayamıyoruz" denildi.

Haberin Devamı

Açıklama şöyle:

"Dün akşam saat 19.00'da Ziraat Türkiye Kupası D Grubu Bursaspor-Kırıkhanspor maçını canlı yayınlamamasını hayretler içinde karşılıyoruz.

Şampiyon Bursasporumuz'un maçını canlı yayınlamayıp üç büyük yalanının arkasına sığınarak şu anda ligde 9.sırada olan ve Avrupa'da bile olmayan Gs takımının maçını yayınlayan TRT devlet kanalımızı anlayamıyoruz

Bursaspor taraftarı sadece Bursa'da olmadığı gibi dünyanın her yerinde milyonlarca taraftarımız vardır. Peki bu taraftarlar hangi olanaklarla bu karşılaşmayı takip edeceklerdir ? TRT-1 de verilmiyorsa da TRT ailesinin diğer kanallarında neden yayınlayamadınız?

TRT Stadyum programında tarafsızlıktan sohbet etmeniz güzel fakat uygulamada bu ne perhiz ne lahana turşusu demek gerek.

Haberin Devamı

Bu yapılanlar tüm Anadolu adına Anadolu'nun Yılmaz kahramanı Bursasporlular önderliğinde tepki çekmektedir."

DHA

YORUM YAZ