MENÜ

Bursa'da hedef Türkiye Kupası

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacakları Kırıkhanspor maçı öncesi, kupaya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Bursa'da hedef Türkiye Kupası

Spor Toto Süper Ligi'nin istedikleri gibi devam ettiğini belirten Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yoğun süreçte herkesin kendilerinin mağlubiyet alacağını ve puan kaybedeceğini düşündüğünü ifade etti. Sağlam, "Şampiyonluk ardından takım üzerinde bir rehavet olduğunu ve lige yansıyacağını söylüyordu. Antalyaspor karşılaşmasında 2-2'lik skoru sağladıktan sonra kazanabileceğimiz pozisyonlar da oldu. Bu fiziksel olarak bizim ne kadar hazır olduğumuzu gösterir. Manchester United ve Fenerbahçe maçlarının Antalya gibi diri takık karşısında bu futbol gelecek adına bizi umutlandırdı. Berabere kaldığımız maçlar tda kazanabileceğimiz maçlardı. Çok pozisyonlara girdiğimiz maçlardı. bu yoğun süreçte puan kayıplarını tabii ki önemsiyoruz. Ama büyük kayıp olarak görmüyoruz. Şampiyonlar Ligi yoğunluğu geçtikten sonra daha iyi bir Bursaspor izlenecektir. Geçmişten de dersler çıkaracağız. Büyük hedeflerimizden birisi de Ziraat Türkiye Kupası. bu hedefe iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Alt liglerde oynayan bir rakiple başlayacağız. Buraya kadar geldiğine göre önemli bir rakiptir. Ciddiye alıyoruz ve saygı gösteriyoruz. Herkes bu takıma saygı göstermeli" diye konuştu.

Haberin Devamı

VEFA DUYGUSU İSTERDİM
Ziraat Türkiye Kupası'nda genç futbolculara şans vereceğini ifade eden Sağlam, kadro dışı bırakılan Muhammet ve Eren ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Sağlam, "Muhammet ve Eren sözleşme uzatmaya yanaşmıyor. Menajerleri ile de görüştük. Zorla olacak bir iş değil. Ama vefa duygusu içinde hareket etmesini isterdim. Kendilerine kalmış birşey" şeklinde konuştu.

ALİ'NİN ERKEN DÖNMESİNİ BİZ DE İSTİYORUZ
Ali Tandoğan'ın sakatlığı ile ilgili 1 ay sonra sahaya dönebileceği yönündeki değerlendirmeye değinen Sağlam, "1 ay sonra sahayla döneecek derken yanlış bilgilendirmeyelim.Kimse beklenti içerisine girmesin. Kimseyi sorumlu tutmasınlar. 15-20 gün sonra düz koşulara başlayacak Antrenmanlara başlaması uzun bir süreç gerektirecek. Ali bu sezon oynar tabii ki ama 1 ay sonra takımda oynayacak düzeyde olmaz. Çünkü çok önemli bir bölgede sakatlığı var ve bunun iyileşmesi ve iyileştikten sonraki adaptasyon sürecini iyi geçirmesi biraz zaman alabilir. İnşallah biz de dönmesini istiyoruz ama erken bir zaman daha gerçekçi olmak lazım" dedi.

DHA

YORUM YAZ