MENÜ

Bursa için kader anı

Liderin 5 puan gerisinde olan Timsah, Karabük'ü devirmesi halinde şampiyonluk yarışındaki iddiasını kanıtlayacak, kaybederse zirveden kopacak. Zorlu mücadele bugün 14.00'te başlayacak.

Bursa için kader anı

Süper Lig’de oynadığı son 3 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Bursaspor, lider Fenerbahçe ile Trabzonspor’un 5 puan gerisinde ve bugün en kritik karşılaşmalarından birine çıkacak. Sezonun flaş takımı Kardemir Karabükspor’a konuk olacak Timsah’ın tek çıkar yolu kazanmak. Yeşil-Beyazlılar Necmettin Şeyhoğlu Stadı’ndaki mücadeleden zaferle ayrılırsa, hem moral bulacak, hem de şampiyonluk yarışındaki iddiasını kanıtlayacak. Kaybetmesi halinde ise zirveden iyice kopacak, çünkü olası fark 8 puan olacak.

İstatistikler Karabük diyor

Kritik 90 dakikada Bursaspor’un gol yollarındaki en önemli kozu Miller olacak, oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Karabük ise Emenike’nin yokluğunda Cernat’tan büyük şeyler bekliyor. İki ekip ligde daha önce 7 kez karşılaştı. Bu maçların 4’ünü Karabük, 2’sini Bursa kazanırken, 1 müsabaka beraberlikle sonuçlandı.

MUHTEMEL 11'LER

K.KARABÜKSPOR

Tomiç
Kerim
Muhammet Ö.
Deumi
Seric
Diego
Şenol
Hakan S.
Birol
Cernat
İlhan
Teknik Direktör: Yücel İldiz

BURSASPOR

İvankov
Ali
Serdar
İbrahim
M. Keçeli
Altidore
Svensson
Ergic
Ozan
Batalla
Miller
Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Haberin Devamı
YORUM YAZ