MENÜ

Bursa günün ikinci antrenmanını yaptı

Sezona hazırlık çalışmalarının ikinci etabını Avusturya'da sürdüren Bursaspor, günün ikinci antrenmanında kamp bölgesindeki Arena Stadı'nda yaklaşık bir saat çalıştı.

Bursa günün ikinci antrenmanını yaptı

Bursaspor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetimindeki antrenmana istasyon çalışmasıyla başladı. Dört ayrı gruba ayrılarak dar sahada kontrollü pas atışı yapan futbolcular, 5’e 2 çalışmasının ardından orta sahadan kaleye şut atışı ile antrenmanı bitirdi.
Kaleye şut atışına zaman zaman teknik direktör Sağlam’ın da katıldığı ve futbolcularla şakalaştığı gözlendi.

Günün ikinci antrenmanı stadın çimlerinin hasar görmemesi için suni sahada gerçekleşti.

Bu arada, Bursaspor’un kamp programı kapsamında Macaristan’ın PECS takımıyla yarın yapacağı hazırlık maçının, kamp bölgesindeki Arena Stadı’nda oynanması için yapılan girişimlerin henüz sonuç vermediği bildirildi.

Bursaspor maçın, otel yakınındaki Arena Stadı’nda oynanmasında ısrar ederken, stadın sahibi olan Avita Oteli’nde yönetimin, yoğun yağış nedeniyle sahanın aşırı ıslak olduğunu öne sürerek, karşılaşmanın başka bir sahaya alınmasını istediği belirtildi.
Bursaspor yetkililerinin otel yönetimini ikna etmeleri halinde yeşil-beyazlı takım PECS ile hazırlık maçını yarın TSİ:18.00’de Arena Stadı’nda oynayacak.

Öte yandan, erken doğum yapan eşini görmek için üç gün önce ABD’ye giden Teteh Bangura, akşam antrenmanına katıldı. Antrenman eksiği bulunan Bangura, takımdan ayrı düz koşu yapmakla yetindi.

Bursasporlu futbolcular, yarın sabah saatlerinde bir antrenman daha yaparak maç saatine kadar dinlenecek.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ