MENÜ

Bursa gerekeni yapacaktır...

Yeşil-Beyazlılar'ın patronu İbrahim Yazıcı, zorlu Trabzonspor maçı öncesi FANATİK'e konuştu: “Taraftarımız zor maçlarda, takımı daha ateşli destekliyor. Kritik 90 dakikaya Bursaspor da hazır, şehir de”

Bursa gerekeni yapacaktır...

Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, haftanın derbisi olarak gösterilen Bursaspor-Trabzonspor maçı öncesinde FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu. Kazanıp, yeniden lider olmak istediklerini belirten Yeşil-Beyazlılar’ın patronu, “En kritik maçlarımızdan birini oynayacağız. Ya lider değişecek, ya da zirvede bir fark olmayacak. Takımdaki havadan çok, şehirdeki havayı konuşmak lazım. Zorlu 90 dakikaya oyuncular da hazır, şehir de. Taraftarlarımız, böylesine zor maçlarda takımı çok daha ateşli destekliyor. Yine gerekeni yapacaklardır. Ancak her şeyden önce onlardan centilmence davranmanlarını istiyoruz. Trabzonlu misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacaklarından şüphem yok. Bursa’ya yakışır bir maç oynanacak.” ifadesini kullandı.

‘Tek namuğlup biziz’

Oynadıkları son 5 maçta, 4 beraberlik aldıklarını hatırlatan Yazıcı, “Bu durum takım üzerinde baskı yaratmıyor. Sonuçta hala ligin tek namağlup takımı biziz. Kimler sahasında ne yenilgiler alıyor, bunu herkes görüyor. Beraberlik aldığımız maçlar ortada. Fenerbahçe ve Antalyaspor gibi güçlü takımlar. Her takım zaman zaman kayıplar yaşayabilir. Sonuçta dünya üzerinde
hiç bir kulüp sürekli olarak kazanmıyor.” dedi.

Prim gündemde değil

Prim konusuna da değinen Başkan, “Şimdilik prim konusu gündemimizde değil. Ancak karşılaşmanın sonucuna göre, her şey olabilir. Trabzonspor mücadelesi öncesinde takımda olumsuz bir durum yok. Herkes en iyi şekilde bu mücadeleye odaklanmış durumda. Bursa’da, üç büyükler oldukça zorlu maçlar çıkarıyor. Trabzonspor için de aynısı olacak. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde lehimize çevirmeliyiz. Bunun için taraftarlarımızı mutlaka maça bekliyoruz.” diye konuştu.

Sedat Hardal

Haberin Devamı
YORUM YAZ