MENÜ

Burnley'nin gözü Süper Lig devinin golcüsünde

101 puanla şampiyon olarak Premier Lig'e yükselen Burnley transfer çalışmalarına başladı. İngiliz ekibinin hedefinde Süper Lig devinin yıldızı var. İşte detaylar...

Burnley'nin gözü Süper Lig devinin golcüsünde

İngiltere Championship'te 101 puanla şampiyon olan ve Premier Lig'e yükselen Burnley, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı.

Haberin Devamı

Premier Lig'de kalıcı olmak isteyen Burnley, kadrosuna katacağı isimleri Vincent Kompany'nin listesi doğrultusunda belirlemeye başladı.

ÜMİT KARAN'DAN ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

İngiliz ekibi transfer politikasını genç oyuncular üzerine kurgulasa da takıma kendini kanıtlamış bazı yıldız isimleri de katmanın planını yapıyor.

WEGHORST DA GERİ DÖNEBİLİR

Sezon başında Beşiktaş'a kiralanan Hollandalı golcü Wout Weghorst, devre arasında siyah - beyazlılardan ayrılarak Manchester United'a kiralanmıştı.

Burnleynin gözü Süper Lig devinin golcüsünde

Manchester United Menajeri Erik ten Hag'ın her fırsatta kendisinden memnun olduğunu söylese de İngiliz basını ve taraftarlar 30 yaşındaki oyuncuyu sert şekilde eleştiriyor. Premier Lig'e yükselen Burnley'de Hollandalı yıldızın takıma geri dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

OKAN BURUK KARARINI VERDİ

FENERBAHÇE'NİN YILDIZINI İSTİYOR

İlk olarak takıma iyi bir golcü transfer etmek isteyen Burnley'de Belçika Menajeri Vincent Kompany hedef olarak Fenerbahçe'nin yıldız ismi Michy Batshuayi...

Burnleynin gözü Süper Lig devinin golcüsünde

İspanyol basınında yer alan habere göre; Premier Lig'de daha önce Chelsea ve Crystal Palace formaları giyen Batshuayi, Kompany'nin varlığı sebebiyle Burnley'nin transfer teklifine sıcak bakabilir. Belçikalı teknik adam Fenerbahçe'nin yıldız ismini kadrosuna katmayı çok istiyor.

FENERBAHÇE'DE BEKLENMEDİK AYRILIK

BATSHUAYI'NİN PERFORMANSI

Bu sezon Süper Lig'de 16 maçta görev yapan 29 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 11 gol ve bir asistlik bir performans sergiledi. Avrupa Ligi'nde sekiz maçta üç gole imza atan Batshauyi, Türkiye Kupası'nda ise sahaya çıktığı üç maçta iki kez gol sevinci yaşadı.

Burnleynin gözü Süper Lig devinin golcüsünde

YORUM YAZ