MENÜ

Burası Vodafone Park... Buradan çıkış yok!

Statlar değişiyor, isimler değişiyor, ama slogan değişmiyor... Evinde Göztepe’yi de deviren Beşiktaş müthiş bir seriye imza attı. 34’ü Vodafone Park’ta olmak üzere ev sahibi olarak çıktığı üst üste 41 lig maçında 34kez kazanan Kartal, hiç yenilmedi; 104gol attı, 28gol yedi.

Burası Vodafone Park... Buradan çıkış yok!

Dile kolay... Üst üste 41 lig maçı, 34 galibiyet, 7 beraberlik, atılan 104, yenilen 28 gol... İşte Beşiktaş’ın iç saha karnesi. Son olarak Göztepe’yi taraftarının da desteğiyle deviren ve şampiyonluk yarışında kritik bir adım daha atan Siyah-Beyazlılar, lig maçlarında kendi evinde kaybetmeyi unuttu! Statlar, isimler, mekanlar değişti, ama tek bir slogan değişmedi: “Burası Vodafone Park, buradan çıkış yok!” Zira Kara Kartal, yenilmezlik serisi getiren 41 maçın 34’ünü Vodafone Park’ta oynadı. 11 Nisan 2016’da 3-2’lik Bursaspor maçıyla açılışı yapılan bu statta, Beşiktaş 27 galibiyet, 7 beraberlik elde etti, 88 gol attı, 26 gol yedi.

Evinde 3 maçı kaldı

Üstelik Siyah-Beyazlılar, Vodafone Park’ta üst üste 8 maçtır kazanıyor. Bu arada Kartal’ın ligde kendi evinde 3 maçı kaldı; sırasıyla Yeni Malatya, Kayserispor ve Sivasspor’la oynayacak.

Tribünde şölen

Beşiktaş Göztepe’yi farklı devirirken, tribünde de müthiş bir şov vardı. Siyah-Beyazlılar 40 bin kişiyle Vodafone Park’ı doldurdu. Maçın başından sonuna kadar destek hiç azalmadı. Beşiktaş taraftarı maçtan önce eski oyuncuları Demba Ba’yı da unutmadı. Tecrübeli golcüyü tribüne çağıran futbolseverler, sevgi gösterisinde bulundu. Ba da bu sevgiyi karşılıksız bırakmadı.

Medel siftah yaptı

Kartal’ın tecrübeli savunmacısı Gary Medel, Beşiktaş formasıyla ilk golünü attı. Tecrübeli futbolcu ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla fileleri havalandırdı. Golden sonra Adriano ile birlikte tribünlere koşan Medel’in sevinci görülmeye değerdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ