MENÜ

"Burak Yılmaz'ın tek yapması gereken..."

Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, evinde Bursaspor'u konuk etti. Mücadele 2-0 Beşiktaş'ın üstülüğüyle tamamlandı. Beşiktaş'ın gollerini tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz attı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından konuşan yazarımız Ali Ece, Burak Yılmaz'ın performansını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasın Beşiktaş, Bursapor'la karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi Beşiktaş, Burak Yılmaz'ın attığı gollerle 2-0 kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında Beşiktaş - Bursaspor maçının ardından konuşan yazarımız Ali Ece, Burak Yılmaz'ın performansını değerlendirdi.

Burak Yılmaz'ın tek yapması gerekenin gol atmak olduğunu ifade eden Ali Ece, "Burak Yılmaz'ın gece hayatını bırakması ve futbol dışı olaylarda ön plana çıkmaması gerekiyor. Çünkü Burak en iyi futbol oynuyor." dedi.

Burak Yılmaz'ı Negredo ile kıyaslayan Ali Ece, "Burak'ın topu taşıma olarak da Negredo'nun önünde bir oyuncu olduğunu söylemek lazım. Beşiktaş'ta öyle bir oyuncu da yoktu. Burka orada farkını ortaya koydu." dedi.

Beşiktaş'ın Bursaspor karşısında iyi bir oyun oynadığını ifade eden Ali Ece, "En büyük mimarlar Atiba ve Dorukhan'dır. Atiba 36 yaşına geldi deniyor. Bugün 25 yaşında gibi oynadı. Dorukhan için genç yetenek ama tecrübeli mi diyorlar. Dorukhan da sanki Beşiktaş'ta 200. maçını oynayan bir usta orta saha gibi oynadı." dedi.

YORUM YAZ