MENÜ

Burak Yılmaz attı, Yusuf Yazıcı coştu!

Milli futbolcularımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Fransa Ligue 1'de Montpellier deplasmanına konuk oldu. Yusuf Yazıcı'nın performansıyla son günlerde Türk spor basının da gündeminden düşmeyen Lille, bu kez bir diğer gururumuz Burak Yılmaz'la güldü. Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, 2-2 giden karşılaşmanın 86. dakikasında takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Burak Yılmaz'ın son dakikalarda attığı golün coşkusu soyunma odasına taşındı. Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier'in Burak Yılmaz'a sarıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı. Yusuf Yazıcı'nın galibiyet sevinci de görülmeye değerdi.

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille, Fransa Ligue 1'de Montpellier deplasmanına konuk oldu.

Haberin Devamı

Yusuf Yazıcı'nın performansıyla son günlerde Türk spor basının da gündeminden düşmeyen Lille, bu kez bir diğer gururumuz Burak Yılmaz'la güldü.

Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, 2-2 giden karşılaşmanın 86. dakikasında takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Burak Yılmaz'ın son dakikalarda attığı golün coşkusu soyunma odasına taşındı.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier'in Burak Yılmaz'a sarıldığı anlar dikkatlerden kaçmadı. Yusuf Yazıcı'nın galibiyet sevinci de görülmeye değerdi.

YORUM YAZ