MENÜ

Burak Yılmaz problemi bitti!

Süper Lig'in 12. haftasında oynanan Konyaspor-Beşiktaş maçında attığı golle takımına galibiyeti getiren Burak Yılmaz bu sezonda da takımını skor anlamında sırtlamaya devam ediyor. Sezon başından beri sakatlıklarla mücadele eden Burak Yılmaz, Beşiktaş'ı 5 maçta yalnız bırakırken attığı kritik gollerle takımına katkı sağlıyor. Fanatik TV'de yayınlanan 'Fanatik Panorama' programında konuşan Fanatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Burak Yılmaz'ın hem bu haftaki performansını hem de Beşiktaş taraftarıyla olan eski problemlerini gündeme getirdi.

Fanatik TV'de yayınlanan "Fanatik Panorama" programında konuşan Fanatik İnternet Koordinatörü Umut Eken, İstatistik Sorumlusu Aslıhan Çil ile birlikte Süper Lig'de oynanan 12. haftayı genel hatlarıyla değerlendirdi.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ın Konyaspor karşısında aldığı tek gollü galibiyeti değerlendiren ikili, Burak Yılmaz'ın attığı golle beraber yaptığı açıklamalarla da ilgili yorumlarda bulundular.

Bu sezon geride kalan 12 haftada yalnızca 7 maçta forma giyen Burak Yılmaz toplamda attığı 3 gol ve yaptığı 1 asistle 4 gole direkt etki ederken Umut Eken, Yılmaz hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Konya'da Beşiktaş'a hayat veren ismin Burak Yılmaz olduğunu dile getiren Umut Eken, Burak Yılmaz'ın taraftarla arasındaki probleme de değindi. Eken: " Kaptan golden sonra duygusal açıklamalar yaptı ve bence artık Beşiktaş - Burak Yılmaz probleminin kırıntıları bile kalmadı" açıklamalarında bulundu.

Aslıhan Çil'le beraber açıklamalarına devam eden Eken, Burak Yılmaz'la ilgili Beşiktaş'ın bir t-shirt bastırma planı olduğundan da belirtti. Burak Yılmaz'ın daha önceden yaptığı açıklamalarda Beşiktaşlı olduğunu defalarca söylediğini vurgulayan Umut Eken, " Galatasaray’da amblemi öptüğü fotoğraflar gözümün önüne geliyor ama bir televizyon programında canlı yayında Beşiktaşlı olduğunu söylemişti hiç saklamamıştı. Tuttuğu takımı değiştiren çok nadir istisnalar var." dedi.

YORUM YAZ