MENÜ

Burak Yılmaz: Burası benim yuvam, gitmiyorum!

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, “Galatasaray benim yuvam. Çok mutluyum ve bir yere gitmek de istemiyorum” dedi. Sarı kırmızılı yönetim, Kral'ı hiçbir takıma göndermeyeceklerini dile getirdi.

Burak Yılmaz: Burası benim yuvam, gitmiyorum!

Kulübede başladı, 45 dakikada 1 puanı kurtaran isim oldu ve “Gitmiyorum” mesajı verdi.

Sivasspor maçı öncesi ve sonrasında Galatasaray’da gündem Burak Yılmaz’dı. West Ham United’ın sürpriz ilgisi ve transfer kulislerinin hareketlenmesi ile Burak için “Gidecek mi” sorusu gündeme gelmişti.

Menajeri Ogan Tarhan’ın da, “Burak’a, West Ham’ın ilgisi var ama şu an resmi teklif yok. Burak ne düşünür onu şu anda bilemiyorum” açıklaması kafalarda soru işareti yaratmıştı. Burak Yılmaz’ın, Sivasspor maçına da yedek kulübesinde başlaması duruma tuz biber ekti.

“KESİNLİKLE SATMAYACAĞIZ”


Ancak Burak Yılmaz, Sivas karşısında oyuna girdi ve G.Saray hücum hattında siyah ile beyaz kadar farkın ortaya çıkmasını sağladı. Attığı golle G.Saray’ı canlandıran ve 2-2 biten maçta 1 puanın kahramanı olan Burak, kendisini bırakmayı düşünmediklerini açıkça dile getiren yönetim ve teknik heyete net de bir mesaj verdi.

Burak, yönetime, “Galatasaray yuvam. Mutluyum ve gitmek istemiyorum. Kalıp gollerime devam edeceğim” deyip noktayı koydu.

Yönetim de pazar günü, “Burak’ı satmayı kesinlikle düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ