MENÜ

Burak Yılmaz açıklaması: En büyük umudumuz

Burak Yılmaz açıklaması... A Milli Futbol Takımız, EURO 2020 öncesi Azerbaycan ile hazırlık maçına çıktı. Millilerimiz 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, A Milli Takım kadrosunu yorumladı. Serkan Akcan, milli futbolcumuz Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

A Milli Futbol Takımız, EURO 2020 öncesi Azerbaycan ile hazırlık maçına çıktı. Millilerimiz 1-0 geriye düştüğü karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Serkan Akcan, A Milli Takım kadrosunu yorumladı. Serkan Akcan, milli futbolcumuz Burak Yılmaz'dan övgüyle bahsetti.

A Milli Takımın sürdürülebilir bir başarıya imza atabileceğini ifade eden Serkan Akcan, "Bizim böyle bir jenerasyonumuz var, taktiksel sadakati yüksek bir takım var. Tecrübeliler ile gençleri iyi harmanlıyoruz." dedi.

Burak Yılmaz'ın 33 yaşından sonra milli takımın en büyük umudu olduğunu söyleyen Serkan Akcan, "Burada Burak Yılmaz'ın hakkını vermek lazım. Fransa'da Lille'i şampiyon desek kimse buna itiraz etmez. Burak Yılmaz 35 yaşında hala bizim en büyük umudumuz" dedi.

YORUM YAZ