MENÜ

Burak Elmas'tan yayın protestosu

Galatasaray, başkan adaylarının 500 bin TL bağış yaptığı takdirde GS TV ve Youtube kanalı üzerinden program yapabileceğini açıkladı. Burak Elmas da, amatör şubelerde kullanılmak üzere 1 milyon TL'lik bloke çeki ilettiğini ve protesto etmek amacıyla yayına katılmayacağını belirtti.

Burak Elmas'tan yayın protestosu

19 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde başkan adaylığını ilk açıklayan isimlerden biri olan Burak Elmas'tan yayın protestosu geldi... Sarı-Kırmızılılar'ın resmi internet sitesinden dün yapılan paylaşımda, "17 Kasım 2020 tarihinde alınan yönetim kurulu kararı gereği, Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda yarışacak başkan adayları, kulübümüze 500 bin TL bağışta bulunmaları karşılığında Galatasaray Televizyonu’nda ve YouTube üzerinden adaylıklarıyla ilgili program yapabileceklerdir" denildi.

Haberin Devamı

'Satışa çıkarılamaz!'

Bu duyuruyu sosyal medya hesabından paylaşan Burak Elmas, "Seçildiğimiz taktirde, kadim Galatasaray değerlerini her fırsatta paraya tahvil eden, yakışıksız zihniyete son vermek ilk görevimizdir. Galatasaray'ın yönetici koltukları da, mecraları da satışa çıkarılamaz, populist söylemlere ve eylemlere alet edilemez. Bu vesile ile, seçim sonrası yeni yönetim tarafından, sadece amatör şube giderlerinde kullanılmak üzere, 1 milyon liralık bloke çeki Divan Kurulu Başkanlığı'na derhal iletiyor ve bahsi geçen yayına bu zihniyeti protesto etmek amacı ile katılmayacağımızı beyan ediyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ