MENÜ

Burak Elmas, Luis Campos ve Fernando Muslera'yla beraber maçı takip etti

Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün'ün, "Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız" dediği iddia edilmişti. Aslan'ın, Kasımpaşa'yı konuk ettiği maçta Başkan Burak Elmas ile sakatlığı devam eden kaptan Fernando Muslera mücadeleyi beraber izleyerek adeta bu iddiaları açıklama yapmadan yalanladı. Öte yandan dün İstanbul'a gelen futbol adamı Luis Campos da mücadeleyi Elmas'ın yanında takip etti.

Burak Elmas, Luis Campos ve Fernando Muslera'yla beraber maçı takip etti

Geçtiğimiz günlerde Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Işıtan Gün'ün, "Muslera iyileşse bile biz çok iyi bir kaleci alacağız çünkü Muslera gidecek. Muslera ile sezon sonunda yollarımızı ayıracağız" dediği iddia edilmişti. Gün bu minvalde bir açıklama yapmadığını söylese de bu durum sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve Sarı-Kırmızılı camianın tepkisini çekmişti.

Haberin Devamı

İkinci yarıda kulübe arkasına geçti

Bugün de Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında Kasımpaşa'yı konuk ederken, Başkan Burak Elmas ile sakatlığı devam eden kaptan Fernando Muslera mücadeleyi beraber izledi. Bu görüntü de Cim Bom'da, Uruguaylı kaleci ile yola devam edileceği şeklinde yorumlandı. Muslera'nın ikinci yarıda kulübe arkasına geçmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Campos'tan yararlanılmak isteniyor

Öte yandan dün Cim Bom'la görüşmek için İstanbul'a gelen futbol adamı Luis Campos da Burak Elmas'ın yanında mücadeleyi takip etti. Galatasaray'ın, sportif direktörlük olmasa da farklı bir pozisyonda Campos'un fikir ve önerilerinden yararlanmak istiyor.

YORUM YAZ