MENÜ

'Bunun adı intihar'

Trabzonspor karşısında Fenerbahçe maçının tekrarını yaşadıklarını belirten Beşiktaş'ın hocası Bernd Schuster, “Kendi kendimizi bitirdik” dedi ve ekledi: “Her şey iyi gidiyordu, öne de geçtik. Ancak hatalarımızdan dolayı kaybettik”

'Bunun adı intihar'

Trabzonspor maçının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster bir hayli sinirliydi. 2-1 öne geçmelerine rağmen, üst üste hataların ardından 4-2’lik skorla yenildikleri Fenerbahçe karşılaşmasının tekrarını yaşadıklarını söyleyen Alman hoca, “Adeta kendi kendimizi bitirdik. Rakip yüzünden değil, kendi yaptığımız hatalar yüzünden kaybettik. Resmen intihar ettik” dedi. Maçın genelinde üstün oynadıklarını vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Mücadelenin temposunu biz ayarlarken, karşılaşmayı önde götürüyorduk. Ancak bir anda art arda yaptığımız hatalar sonrasında, elimizdeki galibiyeti kaçırdık” ifadesini kullandı. Fenerbahçe maçında Ferrari’nin, Trabzon önünde ise Sivok’un kırmızı kart gördüğünün hatırlatılması üzerine Schuster, “Bunu yapan çok tecrübeli oyuncular. Artık neden böyle olduğunu onlara sormak lazım” dedi.

‘İlk medya öğrenir’
Guti’nin performansından da memnun olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, takım için radikal kararlar alıp almayacağı konusundaki soruyu da esprili bir şekilde yanıtladı: “Bir şey yapacağımız zaman ilk medyanın haberi olur”

Haberin Devamı
YORUM YAZ