MENÜ

Bundesliga'nın Türk yıldızları sezona damga vuruyor!

Almanya Birinci Ligi Bundesliga tüm hızıyla devam ederken, Almanya Ligi'ne ise gurbetçi oyuncularımız damga vuruyor. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transferi için yarıştığı Nuri şahin ve Yunus Mallı'Yla beraber bir çok oyuncu performanslarıyla göz dolduruyor. İşte Bundesliga'nın Türk yıldızları!

Bundesliga'da Türk oyuncuların fırtınası devam ediyor. Almanya Birinci Ligi'nde oynayan Türk Milli Takımı'nın da büyük beklenti içinde olduğu yıldız oyuncular potansiyelleriyle taraftarları heyecanlandırıyor.

Haberin Devamı

Schalke 04'ün genç yıldızları Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu bu sezon gösterdikleri gelişimle dünya futboluna adını yazdıracak gibi görünüyor.

Düsseldorf forması giyen stoper Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın performansı başta Şenol Güneş olmak üzere tüm Türkiye'yi memnun ediyor.

Düşen bir grafiğe sahip olsa da yeteneğini kimsenin tartışamayacağı bir isim olan Yunus mallı, Union Berlin'i ligde tutmak adına mücadelesini veriyor. 28 yaşındaki orta saha oyuncusuyla Galatasaray ve Fenerbahçe'nin sezon sonunda ciddi bir şekilde ilgilendiği belirtiliyor.

Werder Bremen formasını terleten Ömer Toprak ve Nuri Şahin yaşadıkları sakatlık nedeniyle bu sezonun devamında takımını yalnız bırakacaklar. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Nuri Şahin için Galatasaray ve Fenerbahçe'nşn pusuda olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

Bu oyunculara ek olarak Almanya Ligi'nde oynayıp Almanya ve Avusturya milli Takımını tercih eden bazı isimler de mevcut. Bu oyuncular Leverkusen'de oynayan Kerem Demirbay, Dortmund'Un yıldızı Emre Can, Schalke'de forma giyen Levent mercan, Suat Serdar, Can Bozdoğan, Mainz forması giyen Levin Öztunalı ve Erkan Eyibil, Frankfurt'un futbolcusu Şahverdi Çetin ve Köln'de oynayan Salih Özcan'ı listeye ekleyebiliriz.

HAZIRLAYAN: NİHAT UZEL

YORUM YAZ