MENÜ

Bundesliga'nın parlayan yetenekleri!

Corona virüs nedeniyle ara verilen ligler yavaş yavaş tüm dünyada başlıyor. Başlayan ilk majör lig olan Almanya Birinci Ligi Bundesliga’da ise parlayan ve mutlaka dikkat etmeniz gereken genç yetenekler bulunuyor. Schalke’den Bayern’e, Dortmund’dan Gladbach’a kadar bir çok takım genç yeteneklerine kendilerini kanıtlama şansı vererek o isimleri parlatmaya çalışıyor. İşte o genç yetenekler!

Schalke’nin 23 yaşındaki kalecisi Alexander Nübel, 23 yaşında ve Almanya Milli Takımı’nın gelecekteki kalecisi olarak görülüyor. Bu sezon 20 karşılaşmada 27 gol yiyen ve 6 maçta kalesini gole kapatan yıldız adayının ismini bir kenara yazın.

Haberin Devamı

Schalke 04’ün bir başka yıldız Faslı 10 numara Amine Harit, tekniğiyle ön plana çıkıyor. Bu sezon 25 maçta 6 gol ve 4 asistle oynayan Harit, izleyenleri büyülemeye devam ediyor. 22 yaşındaki oyuncunun kulübüyle sözleşmesi 2024 senesinde sona eriyor.

Borussia Monchengladbach’ın 22 yaşındaki santraforu Marcus Thuram da gelecek vaat eden isimlerden birisi. Bu sezon toplam 34 maça çıkan ve 11 gol 9 asistle oynayarak dikkatleri üstüne çeken Thuram’In yaz transfer döneminde takımdan ayrılabileceği konuşuluyor.

Kış transfer döneminde Dinamo Zagreb’te gösterdiği performansın ardından Leipzig’e transfer olan Dani Olma, yedekten oyuna dahil olsa da tekniği ve son vuruşlardaki ustalığıyla ön plana çıkıyor. 22 yaşındaki İspanyol on numara, geleceğin Iniesta’sı olarak görülüyor.

Haberin Devamı

Bayern Münih’İn Kanadalı sol beki Alphonso Davies adını artık tüm dünyaya duyurmaya başladı. Bu sezon 22 Bundesliga maçında 1 gol ve 3 asistlik katkıyla oynayan 19 yaşındaki futbolcu uzun bir süre boyunca adını duyuracak bir yeteceğe sahip.

YORUM YAZ