MENÜ

Bundesliga'da nefes kesen cumartesi! Heyecan 'misli.com'da yaşanıyor!

Almanya Bundesliga'da cumartesi maçları nefes kesecek. Devler Ligi için yarışan Mönchengladbach ile Leverkusen kapışıyor. Şampiyonluğun 1 numaralı adayı Bayern Münih ise Frankfurt’u konuk edecek. Zirvenin 4 puan gerisinde yer alan Dortmund da Wolfsburg deplasmanına çıkacak. Dev maçların canlı skor takipleri, bahis ekranları ve tüm detaylar haberimizde.

Bundesliga'da nefes kesen cumartesi! Heyecan 'misli.com'da yaşanıyor!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs ile başa çıkmayı başaran en iyi ülkelerden biri Almanya oldu. Bunun karşılığını alan Panzerler, geçtiğimiz hafta da futbola yeniden döndü. Bundesliga’da 26. haftada oynanan mücadelerde fire verilmedi. Futbolcuların, 66 günlük araya rağmen sahip oldukları kondisyon ve fizik seviyesi, izleyicilere seyir zevki yaşattı.

Haberin Devamı

WOLFSBURG - BORUSSIA DORTMUND MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN!

GLADBACH - LEVERKUSEN MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

FREIBURG - WERDER BREMEN MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

PADERBORN - HOFFENHEIM MAÇINA BAHİS YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

27. haftada ise bugün zirve için önemli maçlar oynanıyor. Günün en dikkat çekici kapışmasında Şampiyonlar Ligi ve zirve için mücadele eden Borussia Mönchengladbach, evinde saat 16.30’da ligin formda takımı ve Devler Ligi için varını yoğunu ortaya koyan Bayer Leverkusen ile kapışıyor.

Dortmund zirve takibinde!

Aynı saatte, Borussia Dortmund, Avrupa Ligi’ni hedefleyen Wolfsburg ile karşı karşıya geliyor. Sarı-Siyahlılar, bu mücadeleden zaferle ayrılarak zirve takibini sürdürmek isteyecek. Lider Bayern Münih ise beklentilerin altında bir sezon geçiren Eintracht Frankfurt ile kozlarını kendi sahasında paylaşacak.

YORUM YAZ