MENÜ

"Bundan sonra her maç final"

Fenerbahçeli futbolcu Özer Hurmacı, Başiktaş karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Biz böyle mücadele ettikçe her takımı yenebiliriz. Bunu daha önce de söylemiştim" dedi.

"Bundan sonra her maç final"

Fenerbahçe Televizyonu'nun sorularını yanıtlayan Özer, ilk olarak Beşiktaş galibiyeti ile ilgili olarak şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Çok önemli bir galibiyet aldık. Hedefimiz buydu zaten. Bazı şeyleri önceden konuşmuş ve dile getirmiştik. Bunları başarırsak çok önemli bir mesafe kat edeceğimizi söylemiştik ve önümüzde çok güzel bir yol var. Beşiktaş deplasmanında galip gelmek çok kolay bir şey değil. İyi oynadık, herkes kapasitesinin yüzde yüzü olmasa bile yüzde seksenini doksanını kullandı. Biz böyle mücadele ettikçe her takımı yenebiliriz. Bunu daha önce de söylemiştim."

Takımda çok iyi bir arkadaşlık olduğunu kaydeden Özer Hurmacı, "Boş zamanlarımızda yine takımdan arkadaşlarımızla zaman geçiriyoruz ve bu durum takımdaki arkadaşlığı, takım içindeki sevgiyi, takım ruhunu artırıyor. Bu da sahaya çok iyi bir şekilde yansıyor ve bunu herkes görüyor. Biz birbirimize bir söz verdik ve kupayı kaldırana kadar her maçı final olarak göreceğiz. Kupayı alana kadar bu böyle devam edecek" diye konuştu.

Haberin Devamı

"Bir maç bittiyse sevincinin de bir günde bitmesi gerekiyor ve biz ertesi gün hemen bir sonraki maçı düşünmeye başlıyoruz. Her maçı tek tek düşünüp iyi konsantre olmaya çalışıyoruz. Böyle oldukça çok daha başarılı olacağız" ifadelerini kullanan Özer, sakatlığı ile ilgili olarak ise, "Ayağımdaki ağrılarım azaldı. Ara sıra çok az ağrı yapıyor. Kuvvet ve kondisyon olarak toparlandığımı düşünüyorum. Bundan sonra kendimi daha üst seviyeye çıkarıp, daha iyi oynayıp, asist yapıp, gol atıp takımıma daha faydalı olmak istiyorum" açıklamasını yaptı.

DHA

YORUM YAZ