MENÜ

Bucasporlu Erkan'dan büyük fedakarlık

Şampiyon Osmanlıspor'la deplasmanda kulüp tarihinin en önemli maçına çıkacak olan İzmir temsilcisinde sakatlık nedeniyle sezonu kapattığı açıklanan Erkan, "Kurtuluş maçımızda ayağım kopsa oynamak istiyorum" diyerek doktor kontrolünde çalışmalra başladı.

Bucasporlu Erkan'dan büyük fedakarlık

PTT 1.Lig’de Osmanlıspor deplasmanında kulüp tarihinin en önemli maçlarından birine çıkacak olan düşme hattındaki Bucaspor’da kasığındaki yırtık yüzünden sezonu kapattığı açıklanan Erkan, doktor kontrolünde antrenmanlara başladı. Tam olarak iyileşmemesine rağmen cumartesi günü sahada olmak isteyen tecrübeli futbolcu, "Bu bizim kurtuluş maçımız. Ayağım kopsa da oynamak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum. Hocam şans verirse sahaya çıkıp elimden geleni yaparım. 1 dakika bile takıma faydalı olacaksam ne mutlu bana" dedi.

Eriş: Kora kor bir maç olacak

Hafta sonuna yetişmesi durumunda teknik direktör Levent Eriş’in 3 haftadır sağ bekte görev verdiği Erkan’ı, cezalı olan golcü İskender’in yokluğunda sol kanatta oynatacağı öğrenildi. Süper Lig’i garantileyen Osmanlıspor’un sahaya rahat çıkacağı algısının çok yanlış olduğunu ifade eden Eriş, "Toplumda, hedefine ulaşan takımların son maçları önemsemediği yolunda bir düşünce oluştu. Buna katılmıyorum. Osmanlıspor rahat oynar, nasıl olsa yeneriz, mantığı sonumuz olur. Hiçbir kulüp şaibeye yer vermek istemez. O yüzden kora kora bir karşılaşma bizi bekliyor" yorumunu yaptı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ