MENÜ

Bucaspor hazırlıkları başladı

Gaziantepspor, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Bucaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Bucaspor hazırlıkları başladı

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın, Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink’in 2011-2012 sezonu Süper Lig planlaması toplantısı için İstanbul’da olduğundan takımı antrenör Cüneyt Ünlüpınar çalıştırdı.

Haberin Devamı

Antrenmanı kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve bir grup taraftar da izledi.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan takım kaptanı Emre Güngör, haftayı iyi bir skorla kapattıklarını belirtti.

Güngör, "Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. İyi bir takımız. Gaziantepspor’u daha iyi yerlere, daha üst sıralara taşımak istiyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız Bucaspor maçı var. Hedefimiz, her maçı olduğu gibi bunu da kazanmak. Bunun için çalışmalara başladık. Bu maçtan da 3 puanla dönerek taraftarımızı memnun etmek istiyoruz" diye konuştu.

Başarılı defans oyuncusu Dany Nounkeu da son haftalarda iyi bir oyun ortaya koyarak, hem ligde hem de kupada başarılı sonuçlar aldıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Takım olarak her geçen gün morallerinin yükseldiğini, her şeyin yolunda gittiğini belirten Dany Nounkeu, şöyle dedi:
"Gaziantepspor adına her şey yolunda gidiyor. Takım iyi gidince herkes daha iyi konsantre oluyor. Alınan başarılı sonuçlarla birlikte Gaziantepspor, medyada daha fazla yer almaya başladı. Gaziantepspor’dan övgüyle bahsediliyor. Takımdaki herkes bu durumdan memnun ve takıma daha fazla katkıda bulunmak istiyor."

Oynadığı bütün maçlarda soğukkanlılığı ile dikkat çeken Kamerunlu oyuncu, hayatının da futbolunun da sakin olduğunu ifade etti.

Dany, "Özel hayatımda da çok sakinim. Hayatımda iniş çıkış olmaz. Sakin bir insanım, futbola başladığımdan beri de hep öyleyim. Her zaman sakinliğimi koruyarak oynuyorum" ifadelerini kullandı.

AA

YORUM YAZ