MENÜ

Bucaspor Bülent Uygun'a yüklendi

Bucaspor Basın Sözcüsü Timur Yaykıran, yetkisiz menajerlik soruşturması kapsamında eski teknik direktörleri olan Bülent Uygun'a verilen 8 maçlık men cezasını yetersiz bulduklarını açıkladı.

Bucaspor Bülent Uygun'a yüklendi

Yaykıran, "Bu cezanın, adı geçen kişinin işlediği suça göre yetersiz, eksik olduğunu düşünüyoruz. Uygun’un teknik direktörlük lisansının tamamen iptal edilmesi gerekirdi. PFDK’nın bu kararını yeniden gözden geçirmesini istiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

TAKIMA DESTEK GÖSTERİLMELİ
Dün Yeni Malatyaspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında bir grup taraftarın bazı yönetim kurulu üyelerine tepki göstermesi hakkında da konuşan Yaykıran, "Bu tür eleştirilerin, bir spor müsabakası sırasında yapılması, oyuncularımız başta olmak üzere tüm kulübe zarar vermektedir. Seçimle göreve gelmiş yöneticilerin eleştirilecekleri yer, misafir ağırladığımız tribünler değildir. Konuklarımız bulunduğu sırada aile üyelerinin birbirlerine küfretmesi, ne yazık ki sağlıklı ailelerde görülmeyen bir davranıştır. Bu eleştirileri tribünlerdeki maşaları vasıtasıyla yaptıranlar, eylemin kendilerine zararı olduğunun farkında bile değildirler. Bugünlerde takımımızın ihtiyacı destektir. Birbirimize laf söylemek yerine, takıma destek olmak için çaba göstermeliyiz." dedi.

Haberin Devamı

TAKIM KAMPA GİRİYOR
Yaykıran, ligde cumartesi günü oynacakları Ankaragücü maçının hazırlıklarının sürdüğünü ve bekar oyuncuların yarın, evli oyuncuların ise cuma akşamı Kaynaklar Tesisleri'nde kampa gireceğini söyledi.

YORUM YAZ