MENÜ

Sait Karafırtınalar: Bucaspor'a kupa kazandırmak geri döndüm

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta lider Kocaelispor'un 8 puan gerisine düşen zirve takipçisi Bucaspor 1928'in başında çıktığı ilk sınavından 1 puanla ayrılan teknik direktör Sait Karafırtınalar, sezon sonunda 1'inci Lig'e yükseleceklerini söyledi.

Sait Karafırtınalar: Bucaspor'a kupa kazandırmak geri döndüm

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta 2-0 geriye düştüğü Kırşehir deplasmanından 2-2'lik beraberlikle dönerek lider Kocaelispor'un 8 puan gerisine düşen zirve takipçisi Bucaspor 1928'in başında çıktığı ilk sınavından 1 puanla ayrılan teknik direktör Sait Karafırtınalar, sezon sonunda 1'inci Lig'e yükseleceklerini söyledi. Direkt ya da Play-Off'tan hedefe ulaşacaklarını dile getiren deneyimli teknik adam, "Tecrübeli bir kadroya sahibiz. Ben semtimin takımı Bucaspor'a kupa kazandırmak geri döndüm" dedi.

Haberin Devamı

Spor Toto 1'inci Lig'de mücadele eden Boluspor'dan ayrılıp bir alt lige gelerek kendisine meydan okuduğunu ifade eden teknik patron Karafırtınalar, "Buraya bir hikaye yazmaya geldik. Lider Kocaelispor'la aramızdaki puan farkını düşünmüyoruz. Rotadan sapmadan hedefe gideceğiz" diye konuştu.

Ligde cumartesi günü Serik Belediyespor'u konuk edecek İzmir ekibinde sarı kart cezalısı Furkan Çil ve Mazlum Demir ile tedavisi süren Berke Bıyık forma giyemeyecek. İyileşen Erhan Çelenk'in görev alması bekleniyor. Karafırtınalar, daha önce Bucaspor'da futbolcu, antrenör ve teknik direktör olarak yıllarca görev yapmıştı.

DHA

YORUM YAZ