MENÜ

Buca kaçtı Antalya yakaladı: 3-3

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Antalyaspor sahasında Bucaspor'u konuk etti. Karşılaşma 3-3'lük beraberlikle sona erdi.

Buca kaçtı Antalya yakaladı: 3-3

Mardan Antalyaspor Stadı'nda oynanan karşılaşma nefes kesti. Bucaspor 3 kez öne geçmesine rağmen ipi göğüsleyemedi. Antalyaspor iki kez penaltı kullandı ve bunları gole çevirdi. Bucaspor kümede kalma umutlarını mucizelere bıraktı.

Haberin Devamı

Maça hızlı başlayan Bucaspor 5. dakikada Victor Mendy ile 1-0 öne geçti. Bu gole Antalyaspor 16. dakikada Necati Ateş'in penaltıdan attığı golle karşılık verdi ve maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıya da hızlı başlayan yine Bucaspor'du. 49. dakikada Musa Aydın takımını tekrar öne geçiren golü attı. Dakikalar 70'i gösterdiğinde bu kez sahneye çıkan isim Bucaspor'lu Abdulkadir'di: 3-1. Bu dakikadan sonra Bucaspor daha da rahatladı.

Ancak Antalyaspor maçtan kopmadı ve Veysel Cihan 80. dakikada takımı ateşleyen golü attı: 3-2. İkinci golü bulduktan sonra agresif oyununu devam ettiren Antalyaspor 90. dakikada bir penaltı daha kazandı ve topun başındaki isim yine Necati Ateş'ti: 3-3

Bu sonucun ardından Antalyaspor 38 puanla 11. sıraya yükselirken; Bucaspor 25 puanla 16. sırada kaldı.

YORUM YAZ