MENÜ

Bu yıldızlar kiralık listesinde!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gündemine yıllardır gelen bazı isimlerin artık uygun maliyete kiralanması mümkün. Kulüplerinde şans bulamayan yıldız forvet adaylarını sizler için listeledik.

Harıl harıl transfer arayan Süper Lig kulüpleri için transferi en olası yıldız adaylarını listeledik. Adı yıllarca Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile anılan oyuncuların artık uygun fiyata kiralanması muhtemel.

Haberin Devamı

Her transfer döneminde adı ligimiz takımlarıyla anılan Niasse’ın sözleşmesi sezon sonunda son buluyor. Everton’da kadroya giremeyen 29 yaşındaki Senegalli golcünün yarım sezonluğuna kiralanması hiç de sürpriz olmaz.

FORMA ŞANSI BULAMIYOR!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar bu sezon Porto’da kadroya girmekte zorlanıyor. 2021 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Kamerunlu golcünün kiralanması ise Portekiz kulübünün gündeminde. Bu sezon Yalnızca 6 maçta forma giyen 27 yaşındaki oyuncu 2 gol atma başarısı gösterdi.

İtalya Seri A’da Milan takımının formasını giyen İtalyan forvet Fabio Borini takımında forma şansı bulamıyor. Bu sezon yalnızca 2 maçta toplam 70 dakika süre alabilen futbolcu aynı zamanda kanatlarda da oynayabiliyor. Milan’da kadroda düşünülmeyen oyuncu devre arasında kiralık olarak ayrılabilir.

Haberin Devamı

3 BÜYÜKLER PEŞİNDEYDİ!

Yıllarca üç büyükleri peşinde koşturan Kolombiyalı golcü futbolcu Carlos Bacca’nın da devre arasında kiralık olarak gönderilmesi muhtemel. 33 yaşındaki golcü oyuncunun kulübü Villareal ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunurken formsuz oyuncunun yeni bir maceraya evet demesi muhtemel. Zira bu sezon 12 maçta yalnızca 3 gol atabilen oyuncu için işler pek de yolunda değil.

Fransa Ligi’nde Monaco forması giyen Stevan Jovetic’in kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon sadece 41 dakika sahada kalabilen oyuncu hiç gol atamazken, Monaco’da forma şansı bulmasının pek mümkünatı görünmüyor. Eski formundan uzak olan 30 yaşındaki Karadağlı golcü oyuncunun kiralık olarak gönderilmesi ise olası.

TRANSFERİ YILAN HİKAYESİNE DÖNMÜŞTÜ!

Galatasaray taraftarlarının aylarca beklediği ama transferi gerçekleşemeyen Anthony Modeste de eski performansından uzak. 31 yaşındaki Fransız golcü bu sezon çıktığı 15 maçta yalnızca 1 gol atabilme başarısı gösterdi. Kulübü Köln ile 2023’e kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun kendini bulması adına kiralanması iyi olabilir. Kim bilir belki de bu kulüp Galatasaray olur.

Performansı her geçen yıl düşen 29 yaşındaki Belçikalı golcü Benteke’nin Premier Lig’den ayrılma zamanı gelmiş olabilir. Kulübü Cyrstal Palace ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunan yıldız golcü bu sezon forma giydiği 16 maçta da gol atamadı. Hiçbir kulüp onu şu etapta bonservisiyle kadrosuna katma riskine girmeyecektir ama kiralayarak o riski alması muhtemel bir çok takım mevcut.

Haberin Devamı

POTANSİYELİ ÇOK BÜYÜK!

Real Madrid’in bu sezon yalnızca 2 maçta toplam 44 dakika şans verdiği Dominikli forveti Mariano Diaz’ın kiralık olarak gönderilmesi muhtemel. Madrid ekibinde kadroya girmekte zorlanan 26 yaşındaki golcünün 2023’e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor.

Gelelim Listemizin en genç ismi Ivan Saponjic’e. 22 yaşındaki Sırp golcü 1.92 boyunda ve Atletico Madrid forması giyiyor. 2022’ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan genç yıldız adayının tecrübe kazanması adına kiralık olarak gönderilmesi olası bir durum.

NİHAT UZEL

YORUM YAZ