MENÜ

Bu yıldızlar bedava! Fenerbahçe ve Galatasaray peşlerinde!

Kulüplerimizin ekonomik durumları göz önüne alındığında transfer dönemi için ilk olarak bonservisi elinde olan ve kiralık listesinde bulunan oyuncular öne çıkıyor. Biz de sizlere bonservisi elinde olan, transfer edilmesi muhtemel oyuncuları listeledik!

Serbest oyuncu piyasasının en gözde ismi Wilfried Bony 1 Temmuz 2019’dan beri kulüpsüz konumda bulunyuyor. Fildişi Sahili Milli takım formasını 59 maçta terleten yıldız golcü 18 gol atarken, Bony’nin kariyerinde toplam 68 milyon Euro’luk transfer ücreti ödenmiştir.. 31 yaşında olan forvet oyuncusu kariyerinde toplam 321 maçta oynamış ve 150 gol, 39 asistlik bir performansa imza attı.

Haberin Devamı

TAM BİZİM LİGE GÖRE!

Merkez orta sahada görev yapan Sekou Sanogo 1 Eylül 2019’dan itibaren takımsız konumda bulunuyor. En son Ittihad forması giyen 30 yaşındaki solak ön libero kariyerinde toplam 271 maçta forma giyerken, 22 gol ve 22 asistlik katkıda bulunmuştur. 30 yaşındaki futbolcu, oyun sitili olarak ligimize kolaylıkla uyum sağlayabilir.

Süper Lig’e uyum sağlaması fazlasıyla muhtemel olan Senegalli Younousse Sankhare de 20 Kasım 2019’dan beri serbest oyuncu konumunda bulunuyor. Sol ayağını kullanan ve merkez orta sahada görev alan futbolcu kariyerinde toplam 373 maçta forma giymiş, 42 gol ve 29 asistle takımlarına katkı sağlamıştır. PSG altyapısından çıkan oyuncu ise 30 yaşında.

İnişli çıkışlı kariyerinin ardından 1 Ocaktan itibaren serbest konumda bulunan Slovak kanat oyuncusu Vladimir Weiss tecübesiyle bir çok takıma deneyim katabilir. 30 yaşındaki futbolcu her iki kanatta da forma giyerken kariyerinde çıktığı toplam 254 maçta 69 gol, 59 asistlik bir performansa imza atmıştır.

Haberin Devamı

SOL BEKE BEDAVA YILDIZ

Bir zamanların gözde sol bek oyuncusu Portekizli futbolcu Fabio Coentrao 1 Temmuz 2019’dan beri kendisine sözleşme bulamıyor. 31 yaşındaki solak oyuncukariyerinde toplam 348 maçta forma giydi, 25 gol ve 41 asistlik katkıda bulundu. Adı Fenerbahçe ile anılan sol bek oyuncusunun bonservisine kariyeri boyunca toplam 32 milyon Euro ödendi.

Ligimizde daha önceden Başakşehir ve Sivasspor formasını da terleten Fas milli takım formasını 31 maçta terleten 33 yaşındaki tecrübeli stoper Manuel Da Costa ligimizdeki her takımın savunmasına liderlik yapabilecek nitelikte bir oyuncu. 1.91 boyundaki Portekiz asıllı oyuncu, 1 Ocak 2020’den beri serbest oyuncu kategorisinde yer alıyor. Kariyerinde toplam 300 maça çıkan lider stoper tam bir istikrar abidesi.

26 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Felipe Gedoz 1 Ocak 2020’den beri kulüpsüz. Kariyerinde toplam 200 maçta forma giyen ve39 gol 30 asistlik performansla oynayan kanat forvet genç yaşında olmasından dolayı ligimizde şans bulabilir. Tekniği iyi olan yetenekli futbolcu her iki kanatta da forma giyebiliyor.

Haberin Devamı

250 GOL 57 ASİSTLİK DEV PERFORMANS

Oyun sitili olarak Burak Yılmaz’ı anımsatan Macar forvet Nemanja Nikolics 1 Ocak 2020’den beri kulüpsüz. Her iki ayağını da kullanabilen 32 yaşındaki golcü oyuncu ligimizde oynarsa büyük hareketlilik getirebilir. Kariyerinde toplam 430 maçta forma giyen golcü futbolcu bu maçlarda toplam 250 gol atmış ve 57 asist yaparak iyi bir form yakalamıştır.

FORM GEÇİCİ KLAS KALICIDIR!

Eski performansından çok uzak olsa da form geçici, klas kalıcıdır sözünün kanlı canlı hali olan Arjantinli on numara Nico Gaitan da kulüpsüz bir oyuncu. 31 yaşındaki Arjantinli solak futbolcu en son Amerika liginde Chicago Fire takımının formasını giymişti. 1 Ocak 2020’den beri takımsız olan Gaitan kariyeri boyunca 437 maçta forma giymiş, 64 gol ve 124 asistlik katkıda bulunmuştur. Bugüne kadar Gaitan’ın bonservisineise toplam 39 milyon Euro ödenmiştir.

Adı her transfer döneminde ligimizle anılan Hatem Ber Arfa da 1 Temmuz 2019’dan beri kulüp bulamıyor. Bonservisi elinde olan 32 yaşındaki Fransız futbolcu on numara mevkiinde oynuyor ve sol ayağını oldukça etkili kullanıyor. Eski formundan uzak ve disiplinsiz bir oyuncu olarak görülse de ligimize kalite katacağı kuşkusuz olan futbolcu, kariyerinde toplam 388 maça çıkmış, 73 gol atıp 59 asist yapma başarısı göstermiştir.

Haberin Devamı

NİHAT UZEL

YORUM YAZ