MENÜ

'Bu Urfa'yı şampiyon yapamam'

Ceylanlar'ın prensip anlaşmasına vardığı Nurullah Sağlam, yönetime, bu takımla Süper Lig hedefine ulaşamayacağını söyledi. Güneydoğu ekibi bunun üzerine yeniden hoca arayışına girdi.

'Bu Urfa'yı  şampiyon yapamam'

PTT 1. Lig’in en tecrübeli isimleri kadrosuna katan; Sercan Yıldırım, Fotakis, Banahene gibi bomba transferlerle adından söz ettiren Şanlıurfaspor’da hesaplar tutmayınca teknik direktör Raşit Çetiner’le yollar ayrılmıştı. Sarı-Yeşilliler, hocasız çıktığı Fethiye ve Denizli maçlarından galibiyetle ayrılırken gözler takımın başına getirilecek yeni teknik direktöre çevrilmişti. Hafta içinde yapılan yoğun görüşmeler sonrası son olarak Mersin İdmanyurdu’nu çalıştıran Nurullah Sağlam’la el sıkışan Şanlıurfaspor’da son gelen haber camiada şok etkisi yarattı. Deneyimli hoca dün yönetimle yaptığı görüşme sonunda mutabakata varamadı. Nurullah Sağlam’ın Urfalı idarecilere, takımı beğenmediğini söyleyip, “Bu ekiple başarı zor. Ben bu takımı şampiyon yapamam” dediği öğrenildi. Şanlıurfalı kurmayların ise bunun üzerine Sağlam ve ekibine teşekkür ettiği, takımı mevcut kadroyla zirveye ulaştıracak bir teknik ekiple çalışmak istedikleri ifade edildi.

Rota Vural’a döndü

Nurullah Sağlam’la görüşmelerin tıkanmasının ardından rotayı listedeki diğer isimlere çeviren Güneydoğu temsilcisinde ise gündeme bir kez daha Yılmaz Vural isminin geldiği öğrenildi. Tecrübeli teknik adamla son bir kez daha görüşülecek, anlaşma sağlanması halinde Vural, vakit kaybetmeden takımın başına geçirilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ