MENÜ

'Bu takımın bir parçasıyım'

Yöneticilerin bonservisini almak için Everton ile görüşmeleri sürdürdüğü Joseph Yobo, Türkiye'de ve Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu söyledi.

'Bu takımın bir parçasıyım'

Fenerbahçe TV’de “1’e 1” isimli programa konuk olan Joseph Yobo, Türkiye’de çok mutlu olduğunu söyledi. Çok sıcak karşılanması ve taraftarın gösterdiği sevgi karşısında şaşırdığını ifade eden Yobo, kendisini Fenerbahçe’nin bir parçası olarak görmeye başladığını kaydetti. Yobo, “Buranın yaşam tarzını bilmiyordum. Tipik bir Arap ülkesi gibi düşünüyordum. İngiltere’de yaşayan birisi olarak buna nasıl alışacağımı düşünüyordum. Gördüğümde tamamen yanıldığımı anladım” itirafından bulundu. Fenerbahçe’yi ilk kez Everton’da forma giyerken 2005/06 sezonunun hazırlık döneminde Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Sarı-Lacivertli ekibe 5-0 yenildikleri maçta tanıdığını bildiren Yobo, “Daha sonra Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nde de izlemiştim. Uche ve Okocha’nın da burada oynadığını ve çok büyük bir takım olduğunu biliyordum” diye konuştu.

‘Gol yemediğimiz an daha özeldir’

Burada bulunduğu her anın kendisi için özel olduğunu da belirten Yobo, “Gol yemediğimiz an daha özeldir. Fenerbahçe kazanma alışkanlığı olan bir takım ve her zaman bizden galibiyet beklenen bir ortam var” ifadesini kullandı. Yobo ayrıca Kayserispor’a karşı oynadığı ilk maçında arka adale sekatlığı yaşamasına rağmen, Doktor Ertuğrul Karanlık ve ekibinin çok iyi bir iş çıkardığını da sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ