MENÜ

‘Bu takıma güveniyorum'

A Milli Takımımız'ın tecrübeli hocası Guus Hiddink, “Genç oyuncularımın performansı beni fazlasıyla memnun etti. Hollanda'nın bizden böyle bir direnç beklemediğini gördük” dedi.

‘Bu takıma güveniyorum'

Zorlu Hollanda maçı sonrasında teknik direktör Guus Hiddink çarpıcı ifadeler kullandı. Gençlerden kurulu kadrosunun sergilediği performanstan mutluluk duyduğunu dile getiren deneyimli çalıştırıcı, “Bu bizim için bir test maçıydı. İyi oynadık ve mücadeleci bir futbol sergiledik. Bir konsantrasyon hatasından, güçlü ve tecrübeli Hollanda’ya kaybettik...

Bu genç oyuncuların birlikte sadece 2-3 idman yaptığını unutmamak gerek. Şubat ve Mart aylarında yapacağımız özel maçlarla iyice kaynaşacağız ve iyi bir takım ruhu yaratacağız. Ben bu oyunculara, bu takıma güveniyorum. Onların futbola olan adanmışlıkları bana umut verdi. Hollanda da böylesine dirençli bir takım beklemiyordu” dedi.

‘Havlu atmış değiliz’

Euro 2012 şansıyla ilgili de konuşan Hiddink, “Almanya gruptaki en güçlü takım. Ancak havlu atmış değiliz, hala büyük şansımız var. Mücadele edeceğiz, şansımızı sonuna kadar zorlayacağız” ifadesini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ