MENÜ

Bu Smaçlar "Yok Artık" Dedirtti!

Dünyanın en büyük ve görkemli basketbol organizasyonu olan All - Star haftası resmen başladı. Dün gece oynanan Amerikan Karması - Dünya Karması karşılaşması nefes keserken karşılaşmayı 151-131'lik skorla Amerika karması kazandı.Mücadelede 20 sayı kaydeden Miles Bridges MVP seçildi. Bu yıl 69. kez düzenlenen organizasyonun bu açılış karşılaşmasına ise birbirinden şık smaçlar damga vurdu. NBA'in YouTube kanalında paylaşılan bu derleme video ise kullanıcıların büyük ilgisini çekti!

NBA All-Star'ın ilk gününde Yükselen Yıldızlar maçında ABD karması ile Dünya karması Chicago'da karşılaştı. Bu görkemli maçtan 151-131'lik skorla Amerika karması parkeden galibiyetle ayrılmayı başardı. ABD karmasında oynayan Miles Bridges 20 sayı, 5 ribaund, 5 asist ve 3 top çalma performansıyla karşılaşmanın MVP'si (En değerli oyuncusu) seçildi.

Haberin Devamı

ABD karmasında Eric Paschall 23 sayı, 3 ribaund ve Collin Sexton 21 sayı, 5 ribaund ile oynadı. Dünya karmasında ise RJ Barrett 27 sayı, 6 ribaund, Brandon Clarke 22 sayı, 8 ribaund ve Luka Doncic 16 sayı, 5 asist ile karşılaşmayı tamamladı.

YORUM YAZ