MENÜ

Bu sezon beni izleyin

NBA'de Orlando Magic forması giyen Hidayet Türkoğlu, yeni sezon için iddialı konuştu. Hedo, “Geçen sezondan çok daha iyi olmak istiyorum. Performans anlamında yukarıya çıkmak en büyük hedefim” dedi.

Bu sezon beni izleyin

Ülkemizi uzun yıllardır NBA’de başarıyla temsil eden Hidayet Türkoğlu, Orlando Magic’in yeni sezon hazırlıklarına katılmak için Türkiye’den önceki gün ayrıldı. Özellikle takımın en önemli yıldızı Dwight Howard’ın Batı Konferansı takımlarından LA Lakers’a gitmesi ve coach Stan van Gundy’nin de kovulması sonrasında yeni bir oluşuma gireceklerini ifade eden Hidayet, “Orlando’da Howard’la birlikte Ryan Anderson da aramızda olmayacak. Benim takım içindeki rolümün ne olacağını şu an bilmiyorum. Yeni hocamız Jacque Vaughn’la bunu konuşma fırsatı bulacağız. Takımın en tecrübeli isimlerinden biri olarak elbette Howard’ın ayrılması, şampiyonluk yolunda bize güç kaybettirdi. Burada kaldığım için çok mutluyum. Orlando adeta ikinci evim gibi. Seyircilerle de aramızda iyi bir iletişim var. Kafam daha rahat” diye konuştu.

‘Hizmet etmeye hazırım’


Geçen sezon sakatlık sorunları yaşadığını ve bunun kendisini etkilediğini ifade eden milli basketbolcumuz, “Ancak bu kez benim için çok iyi bir yıl olacak. Nasıl oynamamı, ne yapmam gerektiğini ve nasıl hareket etmem gerektiğini biliyorum. Performans anlamında yukarıya çıkmak için elimden geleni yapacağım. Milli Takım’a da her zaman hizmet etmeye hazırım. Henüz ağzımdan emekli olacağım diye bir şey çıkmadı” yorumunu yaptı.

Ömer Aşık’a övgüler...

İki sezon boyunca Chicago Bulls’ta forma giydikten sonra NBA’de Houston Rockets’a transfer olan Ömer Aşık’a, yeni hocası Kevin McHale’den övgü dolu açıklamalar geldi. Ömer’e önümüzdeki sezon çok ihtiyaçları olacağını belirten McHale, “Ömer, pivot pozisyonunda bize büyük katkı sağlayacak. Hem ribaunt hem de bloklarıyla Houston savunmasında kilit rol oynayacak” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ