MENÜ

Bu ligin "Nesine" güveniyoruz?

Nesine.com'un destek mesajı, Fanatik Gazetesi İddaa Eki'nde bugün yayınlanan dikkat çekici bir ilan ile spor kamuoyuna duyuruldu.

Bu ligin "Nesine" güveniyoruz?

Aylardır yaşanan kriz ortamından sonra başlayacak ligler öncesi Türk Futbolu’na ve futbola gönül veren tüm sporseverlere güvendiğini ilan etti. Nesine.com’un destek mesajı, önemli ulusal spor gazetelerinden birinin İddaa Eki’nde bugün yayınlanan dikkat çekici bir ilan ile spor kamuoyuna duyuruldu.

Yayınlanan mesajda özellikle futbolun iç unsurlarına ve bu işe gönül veren sporseverlere güvenildiğine tam vurgu yapıldı. Korkusuzca rakibine aman vermeyen defans oyuncularının performansına dikkat çekilen mesajda, sporseverin en çok sevdiği ve hatırdan hiç çıkmayan güzel şutların, çok iyi kurtarışların ve performansıyla parmak ısırtan futbolcuların özelliklerine yer verildi.

Her zaman tartışmaların ortasında olan hakemlerin de unutulmadığı ilanda, zor kararları başarılı bir şekilde yorumlayan ve kararlarını sakince uygulayan hakemlere de güvenildiği dikkat çekildi.

Mesajda en son güçlü bir vurguyla, taraftarsız hiçbirşeyin olmayacağı hissettirilerek, sporsevere “SANA GÜVENİYORUZ” mesajı veriliyor.

“BU LİGİN NESİNE GÜVENİYORUZ?” başlıklı ilan şöyle;

Tekmeye kafa uzatan defansına
Uzayıp uzak köşeden top çıkaran kalecisine
Ağları yırtarcasına şut çeken forvetine
Basmadık yer bırakmayan orta sahasına
Terinin son damlasına kadar koşan futbolcusuna
Zor kararları sakince verebilen hakemine
Sevdası için Türkiye'yi karış karış gezen taraftarına
ve futbolu çok seven
SANA GÜVENİYORUZ...

Haberin Devamı
YORUM YAZ