MENÜ

Bu kadarı fazla!

Quaresma, Guti, Simao, Almeida kesmedi... Serdal Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, bir başka dünya yıldızı Diego Forlan'ı Beşiktaş'a kazandırmak için temasları sıklaştırdı! Uruguaylı golcü de gelirse...

Bu kadarı fazla!

“Golcünün kralını alacağız” diyen Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı sözünü tutacak gibi görünüyor. 2010 Dünya Kupası’nın en iyi oyuncusu seçilen Diego Forlan için İspanya’da masaya oturan Adalı ile Cengiz Zülfikaroğlu, görüşmeleri tüm hızıyla sürdürüyor. Atletico Madrid’i ikna eden, 32 yaşındaki golcü futbolcunun da Türkiye’ye gelme konusundaki inadını kıran Siyah-Beyazlı yetkililer yeni sezonun ilk transfer bombasını patlatmak için büyük çaba sarfediyor.

Haberin Devamı

Yine fon devrede...

Galatasaray Kaptanı Arda Turan’ın bile, “Bu Beşiktaş gelecek sene başa bela olur” yorumuyla ne kadar güçlü bir kadrosu olduğunu belirttiği Kara Kartallar, bu transferde de ‘fon’ uygulamasını kullanmayı amaçlıyor. Hugo Almeida’da olduğu gibi bonservis bedelinde kasasından para çıkmayacak olan Beşiktaş, sadece Uruguaylı futbolcunun yıllık ücretini karşılayacak. Ancak fon, istediği zaman tecrübeli futbolcuyu tercih ettiği bir kulübe gönderme şansına sahip olacak. Eğer Beşiktaş, Forlan transferini de mutlu sonla noktalarsa; Simao, Guti, Quaresma, Almeida ve Forlan’dan oluşan inanılmaz bir hücum hattıyla mücadele edecek.

Orhan Yıldırım

Ayrılması kesin

La Liga’da kabus gibi bir sezon geçiren Atletico Madrid, gelecek sezon için kadrosunda geniş çaplı bir revizyon planlıyor. Başkent ekibi golcüsü Forlan’la yollarını ayırıp, finansal açıdan da rahatlamanın yollarını arıyor.

YORUM YAZ