MENÜ

Bu isimler Bundesliga'ya damga vuruyor!

Corona virüs nedeniyle ara verilen ligler yavaş yavaş tüm dünyada başlıyor. Başlayan ilk majör lig olan Almanya Birinci Ligi Bundesliga’da ise parlayan ve mutlaka dikkat etmeniz gereken genç yetenekler bulunuyor. Schalke’den Leverkusen'e, Leipzig'ten Dortmund'a kadar bir çok takım genç yeteneklerine kendilerini kanıtlama şansı vererek o isimleri parlatmaya çalışıyor. İşte o genç yetenekler!

Sezon başında Paris Saint Germain'den Leverkusen'e 15 Milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan 20 yaşındaki Moussa Diaby oynadığı futbolla Bundesliga'ya damga vuruyor. Mali asıllı Fransız sol kanat oyuncusu bu sezon çıktığı 28 maçta 5 gol ve 8 asistlik performansla oynuyor.

Haberin Devamı

Borussia Monchengladbach'In 23 yaşındaki yıldızı Florian Neuhaus, oynadığı futbolla şimdiden büyük takımların radarına girdi. Bu sezon 23 maçta 3 gol ve 2 asist yapan orta saha oyuncusu tekniğiyle önplanda.

Borussia Dortmund'un en genç yeteneği olan 2002 doğumlu Giovanni Reyna'nın adını uzun bir süre duyacağız. 10 numara mevkisinde oynayan 17 yaşındaki genç yetenek bu sezon 9 maçta şans buldu.

Leipzig'in Salzburg'dan transfer ettiği Avusturyalı 10 numara oyuncusu Hannes Wolf da listemizde yer alıyor. 21 yaşındaki solak yıldız, Avusturya futbolunun parlayan yeteneği olarak görülüyor.

Genç oyunculara yaptığı yatırımlarla nam salan Leverkusen'in son bombası ise Brezilyalı oyuncu Paulinho oldu. Her iki kanatta da oynayabilen Brezilyalı futbolcu bu sezon 13 maçta 3 gol ve 1 asistlik performansa imza attı.

Haberin Devamı

Schalke 04'ün ABD'li orta sahası Weston McKennie'Nin adını da uzun bir süre duyacağız gibi. 21 yaşında olmasına rağmen ilk 11'in vazgeçilmezi olan merkez orta saha bu sezon 21 maçta sahne aldı.

YORUM YAZ