MENÜ

"Bu havayla coşarız"

Ligde çok iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayan Emre, “Her maçı kazanmak kolay değil ancak inanıyorum ki, 8'de 8 yapacağız” dedi.

"Bu havayla coşarız"

Manisaspor karşılaşmasında gördüğü kırmızı kartın ardından PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılan Emre Belözoğlu, Gençlerbirliği sınavıyla birlikte Süper Lig’de yeniden formasına kavuşmaya hazırlanıyor. Bu sürede sadece iki Avrupa Kupası maçında oynayabilen yıldız oyuncu, yaptığı hatadan gerekli dersleri çıkardığını vurgularken, iddialı sözler sarfetti. Ligde çok iyi bir hava yakaladıklarını kaydeden Emre, “Bu da moral motivasyonumuzu üst düzeye çıkardı. Her maçı kazanmak kolay değil. Ancak galibiyet serimizi Gençlerbirliği karşısında da sürdürmek istiyoruz. Başkent ekibi, Sheriff gibi topu önde tutmaya çalışan bir takım. Ancak rakip kim olursa olsun, 8’de 8 yapmak istiyoruz. İnanıyorum ki, bunu başaracağız. Yakaladığımız bu güzel hava ve muhteşem taraftarımızın desteğiyle uçarız” dedi. Yıldız oyuncu, Sheriff’i yenerek, Twente yenilgisini telafi ettiklerini belirterek, Avrupa Ligi’nde gruptan çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Fener’de 3G zamanı
Haftayı Gençlerbirliği maçıyla geçirecek olan Fenerbahçe’yi daha sonra iki G daha bekliyor; Gaziantep ve Galatasaray. Sarı-Lacivertliler, Başkent ekibiyle yapacakları maçın ardından Gaziantep deplasmanına çıkacak, daha sonra Galatasaray’ı ağırlayacak. Hedef, bu 3 karşılaşmayı da kazanıp, ligde 10’da 10 yapmak ve kendilerine ait olan rekoru geliştirmek.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ