MENÜ

Bu gurur Abdullah Avcı'nın

Aslan’ı ligden sonra kupada da dize getiren Abdullah Avcı, sezona damga vurmaya devam ediyor. Şampiyonluk yolunda en güçlü adaylardan biri olan Başakşehir’i çeyrek finale taşıyan başarılı hoca bir kez daha övgüleri topladı.

Bu gurur Abdullah Avcı'nın

Ligden sonra Galatasaray’ı kupada da deviren, şampiyonluğa oynayan takımıyle diğer büyük arenada da yola devam eden Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı son derece mutluydu. Takımının attığı gollerden sonra büyük sevinç yaşayan tecrübeli çalıştırıcı, büyük bir gurur daha yaşadı.

Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanan karşılaşmaya rotasyonlu bir kadroyla çıkan deneyimli teknik adam buna rağmen takımına yine etkili bir futbol oynattı. Ligde Galatasaray’ı devirip şampiyonluk yarışında bir adım öne geçen Turuncu-Lacivertliler’in hocası kupada da Aslan’ı safdışı bırakıp çeyrek final sevinci yaşadı.

Aslan’ın belası oldu

Başarılı çalıştırıcı, bu sezonki istikrarı ve aldığı başarılı sonuçlara bir yenisini daha ekleyen Avcı bir kez daha büyük takdir topladı. 2004’te Galatasaray altyapısını çalıştıran Abdullah Avcı, son dönemde Galatasaray’a karşı aldığı sonuçlarla da dikkat çekiyor. İstanbul ekibinin hocası, Medipol Başakşehir’in başında Galatasaray’a karşı çıktığı son 8 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Bu maçların 5’ini kazanırken ikisinde de berabere kaldı. Avcı, Galatasaray’a en son Hamza Hamzaoğlu döneminde kendi sahasında 2-0 kaybetmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ