MENÜ

“Bu galibiyeti Emre'ye armağan ediyoruz”

Galatasaray'ın deplasmanda Çaykur Rizespor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra Henry Onyekuru yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

“Bu galibiyeti Emre'ye armağan ediyoruz”

Henry Onyekuru şu ifadeleri kullandı:

Haberin Devamı

“Emre’nin sakatlığı bizi çok üzdü. Biliyorsunuz çok ciddi bir sakatlıktan çıkmıştı, yeni yeni toparlıyordu ancak bugün çok talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bu bizi maç içerisinde çok üzdü ancak bizi belki de daha çok motive etti diyebiliriz. Çünkü bugünkü galibiyeti biz onun için kazandık. Daha sonrasında da mükemmel bir galibiyet geldi. Fatih Hocamıza, yardımcılarına, bütün ekibe ve taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu galibiyet hepsine armağan olsun. Bu galibiyeti en başta Emre’ye armağan ediyoruz.

Penaltı yüzde yüz penaltı bence çok fazla tartışılacak bir pozisyon değil. Topa müdahaleyi ilk ben yaptım. Sonra rakip defans oyuncusu direkt ayağıma vurdu. Bunu o da biliyor o yüzden çok tartışılacak bir şey yok. Ancak ben hiçbir şeyi tek başıma yapmıyorum, her şeyi takım olarak yapıyoruz. Bugün takım olarak mücadele ettik, inanılmaz bir geri dönüş yaşadık. Gerçekten herkese çok güzel bir mesaj verdik, herkese çok güzel bir örnek olduğumuzu düşünüyorum. Mükemmel bir üç puan mükemmel bir galibiyet oldu.”

YORUM YAZ