MENÜ

Bu da zenci Messi!

Fransa Ligue 2 takımlarından Angers, Lionel Messi'ye sözleşme önerdi ama bu Messi bizim bildiğimiz Messi değil...

Bu da zenci Messi!

Fransa'da yeni bir Lionel Messi çıktı! Toulouse Fontaines'de oynayan Kamerun asıllı Fransız futbolcunun adı Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi ile aynı...

LIONEL MESSI NYAMSI
Angers Kulübü, 1995 doğumlu olan Lionel Messi Nyamsi'ye gelecek sezondan başlamak üzere bir kontrat teklifi sundu. Kulübün, genç oyuncu yetiştirmeden sorumlu yöneticisi Axel Labatiniere, Associated Press Ajansı'na yaptığı açıkalmada, Messi ile ilgili olarak 'Geçen sezon onu güney batı Fransa'da izleme fırsatı bulduk. 17 yaşındaki Kamerun asıllı bu futbolcuyu ve yeteneklerini görünce adeta büyülendik. Oyuncunun saha içindeki hisleri gerçekten çok kuvvetli. Ona gelecek sezondan başlamak üzere bir kontrat önerdik." dedi.

Kamerun asıllı oyuncu ise Chronofoot adlı Fransız internet sitesine yaptığı açıklamada 'Şu anda hala Toulouse Fontaines'de oynuyorum ama sene sonunda Angers ile sözleşme imzalayacağım.Hayalim Lionel Messi ile yanyana aynı takımda oynamak. Kamerun'da doğdum ama Fransız Milli Takımı'nı seçeceğim." dedi.

BARÇA VE ANGERS
Arjantinli Lionel Messi bu sezon toplamda 55 gol atarken, Katalan Kulübü hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk kovalıyor. Angers ise Fransa ikinci liginde şu anda 15. sırada.

Haberin Devamı
YORUM YAZ