MENÜ

Bu çocukların ismi çok konuşulacak!

Mbappe, Haaland, Joao Felix… Bu isimleri yavaş yavaş duymaya başlıyoruz. Kimisinin değeri şimdiden 150 milyon euroyu bile bulmuş durumda. Bu isimler futbolda yeni neslin dünya yıldızları. Arkalarından öyle bir nesil geliyor ki onların da isimleri en az bu oyuncular kadar duyulacak. Şimdilik bonservis bedelleri uygun olan bu oyuncuları ileride uzun bir süre konuşacağız.

Arjantin liginde Tallares forması giyen Nahuel Bustos kanatlarda ve forvet mevkiisinde forma giyiyor. Henüz adı çok duyulmayan yıldız adayı bu sezon 15 maçta 8 gol 2 asistlik bir performans ile oynuyor. 21 yaşındaki yeteneğin kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi mevcut.

Haberin Devamı

GOL MAKİNESİ

Az Alkmaar takımında forma giyen Hollandalı yıldız adayı Myron Boadu, Mbappe kadar konuşulmasa da en az onun kadar yetenekli bir futbolcu. Gana asıllı Hollandalı 19 yaşındaki futbolcu iki ayağını da raket gibi kullanabiliyor. Tarz olarak Mbappe’yi anımsatan 2001 doğumlu golcü oyuncu bu sezon 28 maçta 17 gol 12 asistle oynuyor. 2023’e kadar kulübüyle kontratı olan futbolcu Hollanda milli takım formasıyla bir maçta forma giyip onda da ağları sallandırma başarısı gösterdi.

21 yaşındaki Rumen oyuncu Florinel Coman bu sezon çıktığı 27 maçta 12 gol 9 asistlik performansa imza attı. Klübü Steua Bükreş ile 2022 yılına kadar kontratı bulunan futbolcu forvette ve kanatlarda oynayabiliyor. Adı bir dönem Galatasaray ile anılan yıldız adayının yaz transfer döneminde büyük bir lige transfer olacağı konuşuluyor.

Haberin Devamı

ARJANTİN'DEN YENİ MESSİ

Arjantin liginde Velez forması giyen 18 yaşındaki Thiago Almada 10 numara mevkiisinde oynuyor. Aynı zamanda kanatlarda da forma giyebilen genç tangocunun kulübüyle 2024’e kadar kontratı bulunuyor. Bu sezon 14 maçta 3 gole imza atan 2001 doğumlu yıldız adayı, yeni Messi olarak lanse ediliyor ve Manchester City tarafından izleniyor.

Partizan’ın Roma’dan kiraladığı Umar Sadiq Sırp liginde fırtınalar estiriyor. 22 yaşındaki Nijeryalı santrafor 1.92 boyunda ve oyun tarzı olarak Mandzukic’i andırıyor. Bu sezon çıktığı 26 maçta 15 gol 12 asistle iyi bir form yakalayan futbolcudan Roma ilk etapta faydalanmak isteyecektir. Umar’ın Roma ile 2021’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

BİZİMKİLERİN TAKIM ARKADAŞI FARK YARATIYOR!

Fransa’da Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile beraber Lille forması giyen 19 yaşındaki savunmacı Tiago Djalo güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. 1.90 boyundaki stoper boyuna göre hızı, fizik gücü ve soğukkanlı özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Bu sezon 10 maçta takımının formasını terleten 2000 doğumlu yıldız adayının kulübüyle 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

NİHAT UZEL

YORUM YAZ