MENÜ

Bruno Peres: Bu yolun sonunda da hep beraber büyük bir mutluluk yaşayacağız.

Süper Lig'in lideri Trabzonspor resmi sosyal medya hesaplarından paylaştığı videoda Bruno Peres'in açıklamalarına yer verdi. Bordo mavili ekibin sambacısı teknik direktör Abdullah Avcı ile ilgili olarak 'Buraya gelmeden önce de kendisi tanınan, bilinen bir isimdi ve tanrıya şükürler olsun ki sonuçların da gelmesiyle, sonuçların da onu rahatlatmasıyla birlikte hocamızın da takımımızın genelinin de ne kadar çalıştığını, ne kadar iyi işler çıkardığını ve birlikte büyük başarılar kazanabileceğini zaten görüyorsunuz. Umuyorum bu yolun sonunda da hep beraber büyük bir mutluluk yaşayacağız.' ifadelerini kullandı.

Bruno Peres: Benim için teknik direktörümüz Abdullah Avcı’dan bahsetmek çok kolay olacak çünkü kendisi de aslında benim gibi birisi. Açık, dürüst, konuşmaya her zaman açık olan birisi ve her zaman fikirleri olan birisi. Sahaya çıkıp onunla beraber çalışmaya başladığınızda hocanızın fikirleri olduğunu, hocanızın bu işleri daha önceden düşündüğünü ve takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını zaten görüyorsunuz.

Haberin Devamı

Bizim ve rakip hakkındaki düşüncelerini çok net ifade eden ve yapmamız gerekenleri çok dürüst bir şekilde başka hiçbir kelimelerin arkasına sığınmadan anlatabilen birisi. Kendisiyle çalışmak benim için hem çok kolay hem de çok zevkli ve dolayısıyla her zaman ne kadar sıkı çalıştığını, takımı için en iyisini yapmaya çalıştığını görebiliyorsunuz.

Buraya gelmeden önce de kendisi tanınan, bilinen bir isimdi ve tanrıya şükürler olsun ki sonuçların da gelmesiyle, sonuçların da onu rahatlatmasıyla birlikte hocamızın da takımımızın genelinin de ne kadar çalıştığını, ne kadar iyi işler çıkardığını ve birlikte büyük başarılar kazanabileceğini zaten görüyorsunuz. Umuyorum bu yolun sonunda da hep beraber büyük bir mutluluk yaşayacağız.

YORUM YAZ